Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Jeg er ikke så sulten, som folk tror

Connor ved godt, at hans blik kan se lidt trist ud. Men han forsikrer, at han ikke er spor trist. Foto: Peter Friis Autzen
Man skal ikke skue hunden på hårene: Connor er både glad og mæt.

Fredericia: Connor er en halvanden år gammel whippet.

- Folk siger, at jeg ligner en greyhound. Men greyhounds er større end mig, siger Connor, der er ude at lufte mor Nina, da ElboBladet møder dem i midtbyen.

Connor elsker at løbe stærkt.

- Jeg er også bygget til det. Det siges, at sådan nogen som mig kan løbe 65 kilometer i timen, siger han og ranker ryggen.

Nogle gange træner han sin fart ved at jage katte - men han sørger også altid for ikke at fange dem. Det er jagten, det handler om - ikke fangsten.


Nogle gange vælter jeg kaffekopperne på sofabordet, fordi jeg rammer dem med min logrende hale.

Connor


Connor var otte måneder, da han flyttede ind hos Nina. Det tog et stykke tid, før han for alvor følte sig hjemme. Så i starten efterlod han en del våde pletter rundt om i hjemmet.

- Nu har jeg fået styr på det, men til gengæld har jeg fået et andet problem: På grund af corona har mor og jeg været så meget sammen, at jeg er blevet helt afhængig af hende. Jeg kan slet ikke have det, når hun ikke er sammen med mig. Så piver jeg og tripper, indtil hun kommer tilbage. I næste uge skal mor tilbage i skole, og så er jeg nødt til at lære at være alene hjemme. Vi træner det også en del for tiden, siger han.

Annonce

Menneskemad er lykken

Mange af de hunde, der gennem tiden har været Ugens Hund i Elbobladet erklærer, at menneskemad er deres livret. Og sådan har Connor det også.

- Alt menneskemad er lækkert. I er altså heldige, I mennesker, siger han.

- Jeg kan bedst lide at få lov at smage noget kød fra menneskemad. Men også grøntsager er godt. Hvis det er godt nok til mennesker, synes jeg, at det er lækkert, siger han.

Selvom han spiser hvad som helst, er Connor meget slank.

- Det ligger til min race at se ud, som jeg gør. Mange spørger, om jeg sulter. De tror, at jeg får for lidt at spise, men det gør jeg altså ikke.

Whippets kan også se triste og forsigtige ud - men heller ikke dér skal man skue hunden på hårene.

- Jeg er lige så glad som alle andre. Og når jeg logrer derhjemme, vælter jeg kaffekopper med halen, siger Connor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce