Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Jeg er opkaldt efter popsanger-søn

Holger flyttede ind hos sin familie, der få dage forinden havde mistet hans forgænger til sygdom. Holger ved, at han har store sko at fylde ud - og han gør sig umage. Foto: Peter Friis Autzen
Holger er en vældig aktiv hund. Det går ud over fars sko og familiens græsplæne.

Fredericia: Når man er en fem måneder gammel labrador retriever, er sanserne på konstant overstyring. Så det kan være svært at samle tankerne, når man er inde i byen, hvor der både er biler og mennesker og barnevogne og hunde og duer og... alt muligt andet.

- Jeg er ude at lufte farmand, siger Holger med henvisning til Kim, der pligtskyldigt optræder som mennesketolk under ElboBladets interview med den logrende Holger.

Holger er ikke det mest almindelige navn til en hund. Men der ligger også en særlig historie bag hans navn, fortæller Holger.


Jeg er opkaldt efter Rasmus Seebachs søn.


- Altså, Kim havde en anden hund en gang. Den hed Rasmus og var opkaldt efter Rasmus Seebach. Så da de fik mig, ville de opkalde mig efter Rasmus Seebachs søn, Holger. Derfor hedder jeg Holger, siger Holger og spjætter pludselig, så han et kort øjeblik hænger i luften over gågadens fliser.

Ingen andre kan se, hvorfor Holger hopper og spjætter. Og inden han lander igen, har han også selv glemt det.

Annonce

Graver og tygger sko

Så længe man kun er fem måneder gammel, kan man slippe afsted med mange ting. Det ved Holger - og måske han udnytter det lidt.

- Jeg graver og graver derhjemme i baghaven. Far tror, at jeg graver efter rødder, men i virkeligheden er jeg ved at anlægge en 18 hullers golfbane, siger Holger.

Hvis farmand Kim vil ud i haven for at besigtige Holgers anlægsarbejde, skal han afsætte ekstra tid til at finde lidt fodtøj.

- Jeg elsker at gnave i sko. Især fars, siger Holger og ser op på Kim.

Hans smilende hvalpeøjne og logrende hale gør, at han - igen - slipper for skæld ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Toyota har medvind

Elbobladet

Se video: Sort sol angribes af høg

Annonce