Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Knudsen er en hund efter laks

Knudsen elsker at gå tur. Her har han taget mor Celina og familiens lille ny med ud i den friske morgenluft i Fredericias midtby. Foto: Peter Friis Autzen
Selvom man er opkaldt efter en håndbold-landsholdsspiller, kan man godt være en rolig sofarytter.
Annonce

Fredericia: Knudsen er en ni år gammel bomuldshund.

- Jeg er opkaldt efter håndboldspilleren Michael V. Knudsen, der blandt andet spillede på landsholdet i mange år. Jeg fik navnet, fordi jeg - ligesom ham - var lidt større end de andre hvalpe og gerne maser mig frem for at komme til, siger Knudsen og snuser til en af stenkuglerne i Danmarksgade, som var den en håndbold.

ElboBladet møder Knudsen en tidlig morgen, hvor han er ude at lufte Mor Celina og familiens lille ny. Han benytter Celina som mennesketolk for at undgå misforståelser.

- Selvom jeg er opkaldt efter en sportsmand, er jeg mest til en rolig stund i sofaen. Der kan jeg godt lide at sidde sammen med far og dele et æble, siger Knudsen og slikker sig om munden.

Grønne æbler er en af hans livretter. Og rå gulerødder. Begge dele kan få ham til at stå med store, bedende bambi-øjne foran køleskabet, indtil nogen forbarmer sig over ham.

I virkeligheden har Knudsen endnu en livret. Men den tales der bare ikke så meget om derhjemme.

- Jeg er helt vild med laks. En gang vi var hjemme hos mors forældre, havde de fået laks og smidt rester i skraldespanden. Den fik jeg fat i. Og så gravede jeg mig ned til det lækre laks og slikkede det hele i mig, så der ikke var noget som helst tilbage. Siden har jeg faktisk ikke fået laks, siger Knudsen og sender mor Celina et kort, bebrejdende blik.

- Hun siger, at laks er for fed til mig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Går du med maske?

Annonce