Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Kong Eddie har sin egen dagsorden

Den franske bulldog Eddie er ugens hund i ElboBladet. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Fredericia: Det er ikke altid lige nemt at være konge. Det ved ugens hund i ElboBladet, Eddie, alt om.

Vi møder den otte-årige franske bulldog på hjørnet af Gothersgade og Jyllandsgade, hvor han er ude at lufte mor Rikke og storebror Hannibal.

- Det er blevet forår. Er det ikke fantastisk? Så er det bare med at komme ud, siger Eddie med et kælent blik gennem mor Rikke, der oversætter til menneskesprog til ære for ElboBladets læsere.

Annonce


Når det bliver lunt, kan jeg godt lide at lægge mig ned, selvom de andre synes, det er træls, at gåturen skal afbrydes efter 50 meter.

Eddie, ugens hund


- Når det bliver lunt, kan jeg godt lide at lægge mig ned, selvom de andre synes, det er træls, at gåturen skal afbrydes efter 50 meter. Men altså... ligesom de godt kan lide at sole sig, synes jeg også, at det er dejligt, når man rammer det rette spot. Så kalder de mig for kyllingen, siger Eddie og fnyser utilfreds.

- Ja, det passer mig ikke helt at få det kaldenavn. Så synes jeg bedre om Kong Eddie, som de kalder mig, når jeg vil have min vilje og spise godbidder frem for mine faste måltider. Ser jeg ikke lidt majestætisk ud?, spørger Eddie ElboBladets journalist.

Uheldig med øjnene

Eddie får naturligvis et nikkende ja som svar på spørgsmålet. ElboBladets journalist er accepteret. Det samme kan man ikke sige om de andre hanhunde, Eddie møder på sin vej.

- De puster sig op og tror, at de kan skræmme mig. Næ nej, mig kan de ikke løbe om hjørner med. Jeg synes straks, at det er sjovere med hunnerne. Selvom jeg er kastreret, ved jeg godt, hvordan man skal charmere dem. Rygtet om Kong Eddie svirrer jo rundt i hundemiljøet, må du forstå, siger Eddie, der straks er mindre fremme i poterne, da snakken falder på hans øjne.

- Jeg er af og til en smule uheldig. Når jeg hygger mig på volden og andre steder, sker det, at jeg får en gren i øjnene. Fire gange har jeg fået hornhindesår, og to af gangene har det resulteret i en operation. Jeg er vist lidt af en guldhund, men sådan er livet jo som konge, logrer Eddie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Nyansættelse hos frisør

Elbobladet

John kan fejre 40 år som mælkemand

Annonce