Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Luffe elsker bamser og lagkage

Efter at være blevet kløet på maven, skal det hele lige rystes på plads igen, synes Luffe. Foto: Peter Friis Autzen

Fredericia: Luffe er en seks år gammel golden retriever.

- Jeg er snotforkælet og har slet ikke fattet, at jeg ikke er en lille hvalp længere, siger Luffe, da ElboBladet møder ham i Danmarksgade, hvor han er ude at lufte "mor" Lene.

Lene fungerer som mennesketolk, og avisen kan ikke helt udelukke, at hun lægger Luffe ord i munden, når det drejer sig om hans status af "snotforkælet". Men han protesterer ikke, når hun oversætter til menneskesprog - og så må det jo være rigtigt nok...

- Når jeg har fødselsdag, får jeg lagkage. Og jeg spiser altid det hele, siger Luffe og lægger sig ned på den våde gågade for at lade sig klø på maven.

Hans lagkager er ikke med creme og flødeskum, men derimod en særlig hunde-lagkage, bestående af dåsehundemad, leverpostej, ris og andre lækkerier.

- Jeg får også fødselsdagsgaver. De er pakket ind, og jeg elsker at pakke ud, siger Luffe, der ikke skåner gavepapiret, når han pakker ud. Han benytter sin egen personlige flå-det-hele-fra-hinanden-teknik, som han har trænet til perfektion.

Luffes yndlingsting i hele verden er bamser. Mange bamser. Mange, stooore bamser.

- Mine yndlingsbamser er på 135 centimeter. Jeg sover altid med mindst et par stykker af dem, siger han og sætter sig op efter at være blevet kløet på maven.

Lidt usædvanligt for en hund kan han bedst lide at sove på ryggen. Med benene strittende mod hvert sit verdenshjørne og med mundtøjet hængende slapt ud til siden. Måske han snorker lidt - men ikke så meget, at bamserne klager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Elbobladet

Kunderne var klar fra start: Julegavebyt, osetrang og støtte til butikshandlen fyldte på genåbningsdag

Elbobladet

100.000 kroner til ny kampagne: Tag trygt til Fredericia med dankortet

Annonce