Annonce
Elbobladet

Ugens læserfoto: Den fredericianske Nyhavn

Foto: Klaus Bernhardt
Annonce

Fredericia: Der er smukt ved Gammelhavn. Det har Klaus Bernhardt, der står bag ugens læserfoto også lagt mærke til. Han skriver følgende om billedet, der er udvalgt til ugens læserfoto:

"På en frisk tidlig morgen rundtur på strand, vold og havn mødte dette blik mig i Kanalbyen: “Fredericias svar på Nyhavn”!?/ enden af Gothersgade syd.."

Ugens læserfoto

Tag kameraet eller mobilen i hånden og fang livet i og omkring Fredericia. Send billedet til os. Så bliver det muligvis udvalgt til "Ugens læserfoto". Personen bag ugens læserfoto præmieres desuden med et gavekort til én af byens butikker på 200 kroner. Gavekortet afhentes på ElboBladet i Prinsessegade 28 2. sal i redaktionens åbningstid, 9-13 mandag til fredag.

Sammen med fotografiet bedes du også sende nogle ord om det, man ser på det. Du giver os samtidig ret til at benytte dit foto i andre sammenhænge, eksempelvis som coverfoto på ElboBladets facebookside.

Sådan gør du:

1. Tag et foto.

2. Send det som vedhæftet via mail til: redaktion@elbobladet.dk - skriv "Læserfoto" i emnefeltet. OBS.: Sørg gerne for, at fotoet som minimum har en nogenlunde opløsning

3. Du hører nærmere fra os, hvis dit foto udvælges til at blive bragt i ElboBladet.

Vi takker Klaus for fotoet, der præmieres med et gavekort på 200 kroner til en af byens butikker.

Har du lyst til at dele et foto, der viser lokalområdet på smukkeste vis, modtager vi gerne dit bidrag. Vi glæder os til igen at kåre ugens læserfoto i næste uges udgave af ElboBladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce