Annonce
Elbobladet

Ugens læserfoto: Træernes liv på Trelde

Foto: Henrik R. Kristensen
Annonce

Trelde: Det er omdrejningspunkt for meget debat i øjeblikket, havområdet uden for Trelde Næs. Ikke desto mindre vil mange sikkert også mene, at næsset er et af kommunens smukkeste steder, hvor mange såvel lokale som turister slår et smut forbi. Det har Henrik R. Kristensen, der står bag ugens læserfoto også gjort. Han skriver følgende om billedet:

"Fotoet er taget på en gåtur ved Trelde Næs med udsigt over mod Juelsminde. På stranden ligger dels gamle for længst døde træer, men også nyere træer der er væltet ned på stranden og nu har kort tid igen. Trelde Næs er altid et besøg værd."

Vi takker Henrik for fotoet, der præmieres med et gavekort på 200 kroner til en af byens butikker.

Har du lyst til at dele et foto, der viser lokalområdet på smukkeste vis, modtager vi gerne dit bidrag. Vi glæder os til igen at kåre ugens læserfoto i næste uges udgave af ElboBladet.

Ugens læserfoto

Tag kameraet eller mobilen i hånden og fang livet i og omkring Fredericia. Send billedet til os. Så bliver det muligvis udvalgt til "Ugens læserfoto". Personen bag ugens læserfoto præmieres desuden med et gavekort til én af byens butikker på 200 kroner. Gavekortet afhentes på ElboBladet i Prinsessegade 28 2. sal i redaktionens åbningstid, 9-13 mandag til fredag.

Sammen med fotografiet bedes du også sende nogle ord om det, man ser på det. Du giver os samtidig ret til at benytte dit foto i andre sammenhænge, eksempelvis som coverfoto på ElboBladets facebookside.

Sådan gør du:

1. Tag et foto.

2. Send det som vedhæftet via mail til: redaktion@elbobladet.dk - skriv "Læserfoto" i emnefeltet. OBS.: Sørg gerne for, at fotoet som minimum har en nogenlunde opløsning

3. Du hører nærmere fra os, hvis dit foto udvælges til at blive bragt i ElboBladet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Skarp pris på Sorento plug-in

Elbobladet

Præstens klumme: Kan den byttes?

Annonce