Annonce
Elbobladet

Undersøgelse: Fredericia er en af landets bedste musik-kommuner

Direktør Ulrich Nicolaisen hos EventC glæder sig over, at oplevelserne i Fredericia rækker til en placering i top ti. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Voxmeter har analyseret koncertgængeres tilfredshed. Og den er høj i Fredericia.
Annonce

Fredericia: Hvor glad og tilfreds er du med musik-udbuddet og -kvaliteten på de lokale spillesteder? Det har Voxmeter spurgt 55.000 repræsentativt udvalgte danskere om, skriver musikbladet Gaffa.

Fredericia ligger nummer syv på listen over "bedste musikkommuner". I top ligger Randers, og som nummer tredjesidst ligger Vejle.

Spillestedleder Sune Rasmussen på Tøjhuset i Fredericia er glad.

- Jeg er lidt overrasket over listen, men det er dejligt og fuldt forståeligt, at Fredericia popper op på sådan en liste over gode oplevelser, for vi har dæleme mange gode oplevelser. Og i et meget bredt genre-udvalg, som appellerer til forskellig smag og forskellige aldre. Bare i de kommende måneder har vi for eksempel tre ret unge navne: Jada, Gents og Ude Af Kontrol, siger Sune Rasmussen.

Også direktør Ulrich Nicolaisen hos EventC noterer sig med glæde listen, der kan ses på Gaffa.dk.

- Det er et skulderklap til Fredericia. Men her er altså også et stort udbud af musik-oplevelser og mange forskellige venues, som er egnet til forskellige slags koncerter. Vi har T. Hansen Arena, Tøjhuset, Kastellet, Eksercerhuset, Rådhuspladsen og flere. Det gør Fredericia i stand til at præsentere et unikt mix af oplevelser, siger han.

I billetsystemet kan EventC se, at deres koncerter tiltrækker folk fra Fredericia-området, nabobyerne og også fra de større byer længere væk. Samme oplevelse kan Tøjhuset notere sig i deres statistik.

Ude Af Kontrol er et af de navne, der gør Tøjhusets målgruppe bredere og inddrager de unge, mener Tøjhusets spillestedleder Sune Rasmussen. PR-foto
Annonce
Annonce
Elbobladet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce