Annonce
Colibakterien STEC kaldes også burgerbakterien, fordi den oftest forekommer i u-gennemstegte hakkebøffer. Derfor skal hakket kød altid steges igennem - også selv om temperaturen er højere på grillen. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Elbobladet

Undgå at grillmaden bliver en bakteriebombe

Modsat køkkenet er der sjældent håndvask ved grillen, og du skal blandt andet undgå krydskontaminering og have styr på, hvad der er sterilt og ikke sterilt.
Annonce
  • Colibakterien STEC kaldes også burgerbakterien, fordi den oftest forekommer i u-gennemstegte hakkebøffer. Derfor skal hakket kød altid steges igennem - også selv om temperaturen er højere på grillen. (Arkivfoto) Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Elbobladet

Vær mand for dit helbred - foredrag med forskningsleder Svend Aage Madsen

Annonce
Elbobladet

Nyt liv i tidligere café: Sarahs døde mormor har spillet stor rolle for hendes valg

Annonce
Elbobladet

Koncert med Clemens Knejterne i Lyng kirke

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Foredrag og orientering om IT-svindel

Elbobladet

Klaverkoncert med Karin Viktoria Jakobsson

Elbobladet

Se galleri af isglade børn: Legeredskaber blev indviet af de mindste i høj solskin

Elbobladet

Efter 20 år slutter festen: Ingen vil tage det lange, seje træk, så nu bliver der sagt stop

Elbobladet

Fredericia Big Band med Karmen Röivassepp

Elbobladet

Fredericia Bibliotek indbyder til opstart af ny læseklub

Annonce