Annonce
Elbobladet

Ungarsk frisør svinger saksen hos Figaro

Sandor Szel har arbejdet som frisør i snart 50 år og flyttede til Danmark for at være tæt på sin datter og barnebarn. Han driver i dag to frisørsaloner i Danmark, Figaro Den Grønne Frisør i hhv. Vejle og Fredericia. Foto: Charlotte Nygaard

Barnebarn i Danmark bragte Sandor Szel til Danmark, der har åbnet to Figaro Den Grønne Frisør i Jylland.

Annonce

Fredericia: Sandor Szel har endnu ikke helt styr på de besværlige danske gloser. Til gengæld har han næsten 50 års frisørerfaring, 14 internationale kampsejre og flere års erfaring som træner til nationale og internationale frisørkonkurrencer bag sig.

- Jeg er drevet af at opnå det perfekte i mit fag. Det opnår jeg naturligvis aldrig helt, men det er min drivkraft måske en dag at nå dertil, siger han.

Selv om der ikke er mange danske gloser i ham, kan et par tyske gloser, et par enkelte danske og en masse tegnsprog gøre en verden til forskel.

Sandor Szels datter, Nora, har malet billedet af de tre kvinder på væggen. De symboliserer alle folkeslag på jorden, som forenes i fred og fordragelighed. Foto: Charlotte Nygaard
Annonce

Tæt på barnebarn

Sandor Szel valgte at flytte til Danmark for to år siden, da hans datter, som havde bosat sig i landet, fik et barn.

- Jeg ville gerne være tæt på mit barnebarn, siger han med et smil.

Han er ikke alene om glæden ved frisørfaget. Hans hustru og hans datter er også i faget, og ud over Figaro Den Grønne Frisør i Sjællandsgade driver han også saloner af samme navn i Vejle og to steder i Ungarn.

Annonce

Træner frisørelever

- Jeg har arbejdet en del år i Tyskland også, og i min fritid nyder jeg at træne frisørelever til konkurrencer, siger han.

Figaro Den Grønne Frisør er rykket ind i de lokaler, som Spaabæk Clinik tidligere rådede over i Sjællandsgade, og det er muligt at booke tid online. Se mere på www.figaroteam.eu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Fællessang i kirken

Elbobladet

Ny hjertestarter i Kanalbyen

Annonce