Annonce
Elbobladet

USO er poppet op igen: Ny type butik giver flere kunder i begge butikker

USO Outlet har holdt åbent ad flere omgange i Vendersgade. 12. marts er seneste gang, butikken poppede op. Frem til og med 17. april kan kunderne derfor spare procenter på blandt andet sko. Foto: Søren Gylling
Det er ikke sidste gang, at vi popper op, lyder det fra indehaverne af USO, der foruden butikken i Gothersgade har åbnet en outlet i Vendersgade.

Fredericia: Første gang var i slutningen af februar sidste år, hvor USO åbnede en popup-outlet i en lille måned i Vendersgade 21. Siden fulgte yderligere to popup-åbninger i 2020, og igen i år har butikken valgt at slå dørene op til outletten.

Således åbnede outletten i Vendersgade denne gang 12. marts og her vil den holde åbent til og med lørdag 17. april.

- Vi ville gerne være åbnet tidligere, men det har vi af gode grunde ikke kunnet gøre, forklarer Susanne Nørgaard, der ejer USO sammen med sin mand Erling Nørgaard.

Årsagen skyldes nedlukningen af detailbranchen, som tøjbutikkerne var omfattet af. Perioden med nedlukning har dog også haft betydning for såvel USO som andre nedlukkede butikker.

- Der er næppe nogen i vores branche, som kan se sig fri for, at varelageret er vokset en del i den seneste periode, pointerer Erling Nørgaard.

Under coronanedlukningen i vinteren var USO én af de få tøjbutikker, som valgte at holde åbent i en klik-og-hent-udgave. Det førte til 500 ekspeditioner ud ad døren, oplyser parret.

Annonce

Giver flere kunder

Der er stadig vintervarer at finde i outletten til en nedsat pris. Men der også meget mere end det på hylder og bøjler i butikken i Vendersgade.

- Vi har fået nogle gode tilbud fra vores leverandører, og vi fylder løbende butikken op med nye varer, så der er nyt at komme efter, siger Susanne Nørgaard.

Særligt perioder uden for højsæson såsom sommerferie passer godt til konceptet, forklarer indehaverne af tøjbutikken, da der på disse tidspunkter er bedre mulighed for at dække begge butikker med personalet. Her er Susanne og Erling Nørgaard fotograferet i USO i Gothersgade. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Selvom popup-outletten ligger tæt på USO's faste butik i Gothersgade, er det ikke noget, der rammer omsætningen i butikken. Tværtimod betegner Susanne og Erling Nørgaard samspillet som en win-win.

- Det er en anden type af kunder, vi får i vores outlet-butik. Det kan være folk, der ikke er vant til det prisleje, vi har i butikken i Gothersgade, men som får øjnene op for, at kvaliteten er lækker. På den måde opdager de, at pris og kvalitet hænger sammen og får i højere grad lyst til også at besøge os i Gothersgade, siger Susanne Nørgaard.

Annonce

Vil gentage succes

USO er også hjulpet på vej af en fordelagtig husleje, som de betegner lejen i Vendersgade-ejendommen, der har stået tom, siden Amoc forlod lokalerne i marts 2019. Derudover kan det nuværende personale dække begge butikker, så heller ikke på lønudgifterne skaber økonomiske udfordringer.


Det er en anden type af kunder, vi får i vores outlet-butik. Det kan være folk, der ikke er vant til det prisleje, vi har i butikken i Gothersgade, men som får øjnene op for, at kvaliteten er lækker. På den måde opdager de, at pris og kvalitet hænger sammen og får i højere grad lyst til også at besøge os i Gothersgade.

Susanne Nørgaard, USO og USO Outlet


USO har ikke oplevet problemer med at gøre kunderne opmærksomme på åbning, når de fra tid til anden er poppet op med outlet-butikken. De sociale medier har været en af flere måder at gøre kunderne opmærksomme på butikken i Vendersgade. Foto: Søren Gylling

Ejendommen Vendersgade 21 får ny ejer efter 17. april, så det er endnu uklart, om det er sidste gang, USO har poppet op her. Til gengæld er Erling og Susanne Nørgaard ikke i tvivl om, at de også fremover vil dukke midlertidigt op i Fredericia med en outletbutik.

- I og med at det var så stor en succes sidste år, har vi ikke været nervøse for, om det kunne betale sig at åbne op, og det er ikke sidste gang, vi gør det, siger Erling Nørgaard.

- Det er vildt sjovt, så næste gang handler det bare om at finde det rette lokale, supplerer Susanne Nørgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Børn synger salmer i det fri

Elbobladet

Præstens klumme: Aprilsvejr!

Annonce