Annonce
Elbobladet

Vær med i afstemningen: Hvem skal være årets hund?

Årets hund skal vælges mellem alle de hunde, der i løbet af 2020 har været Ugens Hund i ElboBladet. Hæderen uddeles på baggrund af afstemning på ElboBladet.dk. Grafik: Lean Poulsen Frosch
Uge efter uge kan du i ElboBladet møde hunde fra Fredericia og omegn. Nu er det blevet tid at kåre årets hund. Afstemningen foregår på ElboBladet.dk.

Fredericia og omegn: Mennesket er hundens bedste ven. Og omvendt.

Det fornemmer man tydeligt, når man i ElboBladet møder Ugens Hund. Små og store firbenede borgere, der trofast lufter deres mennesker hver eneste dag.

De fleste har ikke noget imod at fortælle ElboBladets 24.000 ugentlige læsere om deres narrestreger og spillopper. Men nogle af dem har svært ved at stå stille, når de skal fotograferes. Ikke mindst de yngste, der er i sansermes vold og kun kan fokusere i ganske få sekunder, inden noget ander fanger opmærksomheden.

Ugens Hund er er populært indslag i ElboBladet. Redaktionen modtager ofte henvendelser fra hund, der ønsker at være med. Men sådan fungerer det ikke: Ugens Hund bliver til, når redaktionen er ude i virkeligheden i forbindelse med andre interviews og historier, der skal dækkes. Og så sker mødet tilfældigt. Ofte udløser mødet en "nå, så blev det endelig min tur"-kommentar.

Ugens Hund skal afsluttes med en afstemning om, hvem der skal være Årets Hund. Alle ugens hunde fra 2020 er med. Giv din stemme på Elbobladet.dk.

Når afstemningen er slut, håber redaktionen at høre fra vinderen eller dens mennesker. Ellers må præmie og hæder sendes til den næste på listen. Sidste år deltog næsten 2000 i afstemningen, som blev vundet af Mason.

Afstemningen afgøres mandag 4. januar klokken 12.

I januar 2020 blev Mason kåret som Årets Hund - noget han straks ville ud at blære sig med. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Annonce
Annonce
Elbobladet

Løbesko og nålestriber

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Større batteri i A6 plug-in

Annonce