Annonce
Elbobladet

Vær med til at afgøre: Hvem skal være Årets Hund 2019?

Vær med til at afgøre, hvem der skal være Årets Hund. Deltag i afstemningen på Elbobladet.dk og vær i lodtrækningen.
Hver uge bringer ElboBladet et lille portræt af Ugens Hund. Nu er det tid at kåre Årets Hund. Det kan du være med til.
Annonce

Fredericia: Der finde næppe nogen større ære for en hund end at blive kåret som Årets Hund i ElboBladet. Og nu er det tid at uddele den fornemme titel for andet år i træk.

Hver uge præsenteres Ugens Hund her i avisen. Det er hunde, som redaktionen møder på sin vej gennem livet i Fredericia og omegn. Ofte kontaktes redaktionen af hundeejere, der indsender fotos og oplysninger om deres Fido for at komme med i serien. Men sådan fungerer det ikke: Ugens Hund opstår - lige som så meget andet godt - ved det tilfældige møde ude i virkeligheden.

Hver uge bladrer tusindvis af læsere op i avisen for at hilse på ugens hund, og flere oplyser, at de ligefrem leder efter det lille portræt, inden de læser resten af avisen. Hunde er med andre ord populær læsning. Det kan også ses på netavisen Elbobladet.dk, hvor artiklerne også kan læses. Derfor måtte redaktionen også krybe til korset og beklage, da en fejl førte til, at Ugens Hund manglede i udgaven 5. november. Vi beklager stadig.

Jeg vil nok fejre det sammen med min bedste ven, Buller.

Simba, Årets Hund 2018

Annonce

Vær med til at stemme

Nu skal det afgøres, hvem der vinder æren som Årets Hund 2019. Og der er gode præmier på højkant.

Du kan se alle hundene her på siden. Afstemningen finder sted på ElboBladets netavis, Elbobladet.dk. Man behøver ikke at være facebook-bruger for at stemme, men hvis man har lyst, kan man sprede og dele afstemningen via sociale platforme. Afstemningen slutter mandag 7. januar klokken 8.

Man kan stemme en gang i døgnet. Titlen går til den hund, der får flest stemmer. Dog skal det nævnes, at redaktionen ikke har kontaktoplysninger på de mange hunde og deres mennesker. Så vi håber at høre fra vinderen, således at Årets Hund kan få sin præmie - ellers går præmien videre til den næste.

Se i faktaboksen, hvad Årets Hund vinder - og hvad du kan vinde ved at like og/eller dele afstemningen via ElboBladets facebookside.

Lad afstemningen begynde.

Hvad vinder Årets Hund?

Titlen som årets hund er en præmie i sig selv. Men der følger mere end ære og hæder med titlen. Faktisk er der præmier for flere tusinde kroner på højkant:
  • Gavekort på 500 kroner fra Fredericia Specialfoder på Krogsagervej.

  • En konsultation/vaccination hos Lillebælt Dyreklinik i Kirkestræde.

  • En negleklip og poteklip hos Salon K9 på Krogsagervej.

  • To billetter til "Shubidua The Musical" - hvor sangen "Vuffelivov" indgår - forpremiere 18. marts 2020 på Fredericia Teater.

Man kan stemme en gang i døgnet.

Blandt de, der deler og/eller liker afstemningen via ElboBladets facebookside, trækker vi lod om to fribilleter fra Panorama Fredericia. Tak til præmiesponsorerne.

Buster.
Mason.
Chiko.
Alfred.
Alfred.
Tilde.
Anton.
Anton.
Anton.
Anu.
Vito.
Miley.
Nalle.
Nanna.
Neela.
Nemo.
Ollie.
Olsen.
Rosy.
Sengi og Tjasse.
Shiela.
Simba.
Gjemma.
Luca.
Luffe.
Luka.
Maggie.
Maggie.
Magnus og Rossi.
Marley.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce