Annonce
Elbobladet

Vær med til at skabe kunst i byrummet: Fredericia er én af fire byer i kunstkampagne

Rundt i byen bliver der sat fokus på kunst, når kampagnen #VærkDinVerden kommer til Fredericia 5. maj. PR-foto: Another Public

Fredericia: 5. maj fra klokken 12.15-15 bliver der sat "glimt i byrummet" i Fredericia, når elever fra Fredericia Gymnasium deltager i en byrums-aktion.

Reflect er navnet på initiativet, som er en del af den nationale kunstkampagne #VærkDinVerden, der sætter fokus på, hvordan kunst kan forandre en by sammen med lokale borgere.

“Visionen er at engagere lokale borgere i en uformel dialog omkring kunst i lige præcis deres by. Hvad kan kunsten, når den går i dialog med vores omgivelser? Og hvordan kan den bruges til at udvikle et sted? Dét vil vi gerne undersøge sammen med byernes borgere ved at invitere dem ind som medskabere af et nyt kunstværk, der afspejler deres forhold til byen,” lyder det fra Amalie Frederiksen i en pressemeddelelse.

Her kan du hente et reflect-kit

  • Ungdommens Hus
  • Kirkens Korshær
  • Fredericia Bibliotek
  • Urbania Street Food
  • Billunds Boghandel
  • Geist Gnist

Hun er kurator og leder i Another Public, der står bag kampagnen i samarbejde med inviterede kunstnere, lokale foreninger, skoler og institutioner.

Fredericia er en af fire byer, der er udvalgt til at være med i kampagnen i 2021 sammen med Kolding, Ærøskøbing og Vejle.

I løbet af maj kan man opleve Fredericia og Kolding forandre sig, når grafiske reflekser sættes op på over 300 steder i byerne såsom facader, træer og andre af byens offentlige objekter. I udvalgte butikker og institutioner vil du kunne hente et refleks-kit og følge trop med flere spor for på den måde at bidrage til fællesskabet.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ny genbrugsbutik i Prinsessegade: Sussi udlever retrodrømmen

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Mere liv i Vendersgade: Patienter rykker ind og ny restaurant er på vej

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Elbobladet

Venner er gået sammen om at åbne tattoo-butik: - En fælles arbejdsdag er bedre end en dag derhjemme

Elbobladet

På den 2. side: Klar, parat, spis

Annonce