Annonce
Elbobladet

Venneforening nedlægger sig selv efter teaterkonkurs: Formålet tjenes ikke længere

Venneforeningen Vores Fredericia Teater har valgt at opløse sig selv. Det sker som naturlig udløber af, at Fredericia Teater sidste år blev erklæret konkurs. Formålet med foreningen tjenes dermed ikke længere. Arkivfoto: Peter Friis Autzen

Fredericia: Siden 2017 har det gamle Fredericia Teater, der sidste år gik konkurs, haft en uafhængig venneforening knyttet til. Vores Fredericia Teater, som ifølge vedtægter havde til formål at ”skabe et folkeligt ambassadørkorps i Fredericia”, som det står beskrevet på foreningens hjemmeside.

Venneforeningen har nu besluttet at indstille til, at foreningen nedlægges.

Det oplyser Kirsten Hassing Nielsen, bestyrelsesmedlem i foreningen.

Annonce

- Vores Fredericia Teater opstod som led i Fredericia Teaters mange aktiviteter, og eftersom teateret gik konkurs sidste år, så tjener det ikke længere et formål at have den her forening, siger hun.

Der er på nuværende tidspunkt i foreningens bestyrelse ikke gjort tanker om at danne en venneforening, der skal knytte sig op ad det nye musicalteater.

Foreningen har, ifølge Kirsten Hassing Nielsen, været vært for en del aktiviteter, og der har også kun været god opbakning til både disse og til foreningen i sin helhed.

20. maj er der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, som er en ren formalitet i en opløsningsproces.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Happy jazz i Tøjhuset

Elbobladet

Ugens hund: Jeg indhentede mors kano

Elbobladet

Mystisk musikvideo fra Fredericia

Elbobladet

Hun var SÅ forsigtig, men endte alligevel med at smitte hele familien: Nu advarer Gitte alle andre mod at lade corona-paraderne falde

Elbobladet

Arkana kommer til sommer

Elbobladet

Nyt liv på vej i det gamle bøfhus: Succesfuld dessertcafé vælger Fredericia foran Odense, Herning og Aarhus

Annonce