Annonce
Elbobladet

Ventetiden snart ovre for optikerkæde: Dato fastsat for butiksåbning

Michael Biegala glæder sig til at åbne Fredericias kommende Louis Nielsen-butik, der bliver beliggende i Danmarksgade 18. PR-foto
Annonce

Fredericia: Som ElboBladet tidligere har kunnet fortælle flytter Louis Nielsen fra adressen på Gothersgade 3 til Danmarksgade 18, hvor Holst Sko førhen holdt til.

Siden da har håndværkere arbejdet hårdt i den nye butik, som kommer op på 180 m2, og nu kan Louis Nielsen melde en dato ud for åbningen af den nye butik.

12. marts kan chefoptiker og indehaver af Louis Nielsen-butikken i Fredericia, Michael Biegala, slå dørene op for den nye butik, og han glæder sig.

- Det bliver noget helt andet. Vi flytter ikke bare adresse, vi giver også hele vores butikskoncept en meget markant opgradering, hvor stil, design og layout i selve vores måde at indrette os på er nyt. Derudover får vi væsentlig mere plads, og så bliver tilgængeligheden for dårligt gående og folk i kørestol væsentligt forbedret, forklarer Michael Biegala i en pressemeddelelse.

Flytningen betyder samtidig, at butikken får til at have tre lukkedage. Det bliver fra den 9.-11. marts, hvorefter den nye butik åbner i Danmarksgade, og chefoptikeren glæder sig til at fejre åbningen af den kommende butik.

- Men jeg venter altså lige lidt endnu med at afsløre, hvad jeg har i ærmet, siger Michael Biegala.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

På den 2. side: Mormors jordbærhimmel

Annonce