Annonce
Elbobladet

Voucher-ordning giver en kickstart til Fredericias butikker

Flere mennesker er kommet ned i gågaderne, og sponsorerede vouchers for foreløbig 225.000 kroner kan indløses i butikkerne. Dem kan kunderne vinde i konkurrencer. Arkivfoto: Peter Friis Autzen
Voucher-ordningen er kommet godt fra start i Fredericia. De næste to uger kører der konkurrencer om de tidsbegrænsede gavekort. Måske forlænges ordningen, hvor fredericianere kan vinde gavekort til brug i byens forretninger.
Annonce

Fredericia: Handelslivet i Fredericia har fået en kickstart.

Kunderne er vendt tilbage til byen efter corona-nedlukningen. Og de nye konkurrencer om tidsbegrænsede gavekort til butikkerne giver et skub i den rigtige retning.

- Der har været mange mennesker i byen. Jeg tror, det har været en kombination af flere ting. Det gode vejr, at folk har savnet at komme ned i byen, og så de her vouchers, som giver det hele en kickstart, siger Kristian Bendix Drejer, som er erhvervsdirektør i Business Fredericia.

Annonce

Stor interesse

Business Fredericia administrerer ordningen med sponsorerede vouchers. Kunder kan vinde tidsbegrænsede gavekort, som kan bruges i byens forretninger senest 31. juli. I første omgang sponsorerede virksomhederne Monjasa og T. Hansen hver 100.000 kroner til de tidsbegrænsede gavekort - vouchers - for at hjælpe handelen i gang ovenpå coronanedlukningen.

Senest har Randal Beton bidraget med 25.000 kroner. Desuden var der også drive-in bio-arrangementet i begyndelsen af maj, hvor billetter til 200 kroner efterfølgende kunne bruges som gavekort.

Business Fredericia har endnu ikke optalt, hvor mange vouchers der er indløst i butikkerne. Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer forventer at skabe sig et overblik omkring 1. juni, hvor voucherne hentes i butikkerne, som efterfølgende får pengene udbetalt.

- Overordnet er det gået rigtigt godt, og jeg kan se, der er stor interesse for dem, siger Kristian Bendix Drejer.

Annonce

Virksomheder viser interesse

Pengene, som virksomhederne har sponsoreret, kan vindes via forskellige konkurrencer. I uge 20 kørte Fredericia Avisen konkurrencen, og i uge 21 overtog ElboBladet stafetten. Der kører også konkurrencer i uge 22 og 23.

- Jeg forventer faktisk, at vi forlænger i nogle uger. Vi får flere henvendelser fra virksomheder, som ønsker at være med. Flere virksomheder har også givet et gavekort til deres medarbejdere, så de kan bruge dem i lokale butikker. Det er et godt signal. Og vi er meget tilfredse med, hvordan det kører lige nu.

Voucherne kan indløses i de butikker, caféer og restauranter, som skilter med "Handel lokalt" klistermærkerne. Skulle det ske, at nogle af voucherne ikke indløses før 31. juli, laver Business Fredericia en opsamlingsrunde, så pengene alligevel kommer ud i butikkerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ugens hund: Debbie elsker eventyr

Annonce