Annonce
Elbobladet

VVS-firma ser stort potentiale i Fredericia: - Ingen opgaver er for små

Jysk VVS & Byg er ejet af Lasse Evald (t.v.) og Nikolaj Juhl-Jensen (t.h.). De omkranser Ole Mortensen, der er blevet ansat fra 1. oktober med Fredericia og Middelfart som hovedfokus. Selvom virksomheden holder til i Kolding, er det nemlig i Fredericia, at virksomheden udfører mere end halvdelen af sine opgaver. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind
Selvom Jysk VVS & Byg holder til i Kolding og overordnet dækker Trekantområdet, har særligt én egn vist sig at have stor interesse for firmaet - nemlig Fredericia. Nu har virksomheden ansat ny mand med mange års erfaring i lokalområdet.

Kolding/Fredericia: - Det er de små opgaver, der særligt har en stor betydning for os. Selvom der er travlt i håndværkerbranchen, skal der stadig være plads til, at kunderne kan få hjælp, når de har brug for den. Det ønsker vi at hjælpe dem med.

August sidste år besluttede Nikolaj Juhl-Jensen, 38, og Lasse Evald, 35, sig for at starte virksomhed på egen hånd. Efter tidligere at have været kollegaer var de enige om, at de skulle kaste sig ud i livet som selvstændige.

Det var ikke planer om at blive millionærer, der var i fokus, men derimod ønsket om den nære kontakt med kunderne, der fik tanker gjort til handling, da Jysk VVS & Byg så dagens lys.

Annonce

Med udgangspunkt i det nordlige Kolding kører de rundt i hele Trekantområdet. De to herrer er siden begyndelsen blevet til seks ansatte, og det skyldes i høj grad efterspørgslen fra én egn,  Fredericia.

- Størstedelen af vores opgaver foregår i Fredericia. Min mavefornemmelse er, at der er mangel på VVS'ere i området, eller at folk afvises til småopgaver, hvis der eksempelvis er noget, der drypper. Selvom det ikke er det største problem, gider man ikke vente flere dage, før man kan få hjælp til det, forklarer Nikolaj Juhl-Jensen.

Størstedelen af vores opgaver foregår i Fredericia. Min mavefornemmelse er, at der er mangel på VVS'ere i området, eller at folk afvises til småopgaver, hvis der eksempelvis er noget, der drypper. Selvom det ikke er det største problem, gider man ikke vente flere dage, før man kan få hjælp til det.

Nikolaj Juhl-Jensen, medindehaver af Jysk VVS & Byg

Ansat lokal mand

Det store fokus på Fredericia har ført til, at virksomheden fra 1. oktober har ansat 62-årige Ole Mortensen, der har huseret i Fredericia og Middelfart gennem de seneste 22 år. Fokus for ham bliver at hjælpe sin vante egn med fjernvarme- og serviceopgaver.

- Ole har 35 års erfaring som installatør, så for os er det et stort kvalitetsstempel, at han ønsker at blive en del af vores virksomhed, forklarer Nikolaj Juhl-Jensen.

Hvorfor har I ikke valgt at placere jer i Fredericia, når det er her, I laver størstedelen af jeres opgaver?

- Det kunne også have været i Fredericia, men da vi søgte lokaler, faldt vi over stedet her (Vejlevej 155, red.), som ligger centralt i forhold til at komme til og fra motorvejen. På den måde er vi ikke mange minutters kørsel fra Fredericia, siger Nikolaj Juhl-Jensen.

Som VVS'er kan man både komme ud for store og mindre opgaver. Hos Jysk VVS & Byg er det dog sidstnævnte, at virksomheden har valgt at fokusere på. Foto: Gustav Roesbjerg Mygind

Selvom virksomheden efter godt et års levetid er vokset i mandskab, er drømmescenariet ikke at blive størst. Ligesom opgaverne gerne må være små, er planen at forblive en mindre virksomhed.

- Vores arbejdsdag er bedst, når vi er i kontakt med kunderne ude hos dem. Derfor ønsker vi ikke at skabe en kontorstilling til os på sigt, siger indehaverne.

Annonce
Annonce
Elbobladet

Ugens hund: Jeg skal være jagthund, og jeg kan slet ikke vente

Annonce
Annonce
Elbobladet

Nu kan du let kæmpe for den lokale biodiversitet: Få en gratis pose med Fredericia-frø

Annonce
Forsiden netop nu
Elbobladet

Ina og Louise sælger genbrugt kvalitetstøj: De vil inspirere folk til at tænke bæredygtighed ind i hverdagen

Elbobladet

På den 2. side: Tågehorn!

Elbobladet

Hvem skal have årets handicappris?

Elbobladet

Martin vil skabe et unikt fællesskab blandt surfboards og god kaffe: Surfshop lukker op til nye og større lokaler

Elbobladet

Hyundai topper privat salgshitliste

Elbobladet

Kendt cykelbutik flytter adresse: Får bedre plads og måske nye kollegaer

Elbobladet

Sådan skal du lufte ud i vinterhalvåret

Elbobladet

Musikalsk foredrag med Bodil Jørgensen

Elbobladet

Fredericia på landkortet: Byrådet satser millioner og går til filmen

Elbobladet

VVS-firma ser stort potentiale i Fredericia: - Ingen opgaver er for små

Elbobladet

Kageworkshop på biblioteket

Elbobladet

Gode idéer efterlyses: Hvad skal der ske med Axeltorv?

Elbobladet

Pift karryretten og krebinetterne op med sødme fra æbler

Elbobladet

Axeltorv-butikker ærgrer sig over stenørken: Nystartet netcafé overvejer at flytte

Elbobladet

Billetsalget er begyndt: Tina Dickow giver koncert i Tøjhuset

Elbobladet

Danmarks fineste musicaluddannelse fyldte 20: Søren Møller, Helge Reinhardt og Thomas Agerholm blev foreviget

Elbobladet

Næsten som sofa-tetris: Ny møbelbutik åbnet

Elbobladet

Lucullus genåbner: - Glæd jer, det gør vi!

Elbobladet

Sådan tjener du på din gamle bil

Elbobladet

Ny ledelse i Odd Fellow søsterloge 'Irene'

Elbobladet

Under Overfladen ligger lige over for Oven Vande: Fem terapeuter slår sig sammen

Annonce