Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Ærefuld titel har stort jubilæum

På hovedbiblioteket er der lavet en æresvæg for samtlige Årets Esbjergensere. Nu skal nummer 50 i rækken findes. Foto: Tue Sørensen
Årets Esbjergenser nummer 50 skal findes. Har du en kandidat?
Annonce

Titlen som Årets Esbjergenser har 50 års jubilæum i år. Den ærefulde titel blev første gang tildelt en esbjergenser i 1971. Nu skal nummer 50 findes og have plads på Esbjergs æresvæg på Hovedbiblioteket. Hvem skal det være? Har du en kandidat, så send en velbegrundet indstilling til Ugeavisen Esbjerg.

Annonce

De kan blive det

Titlen som Årets Esbjergenser er en anerkendelse til en borger, der med sine evner, ideer, og handlinger har gjort Esbjerg til et bedre sted at være for esbjergenserne. Der kan være tale om en enkeltstående bedrift, handling eller succes til gavn og glæde for Esbjerg og mange esbjergensere. Der kan også være tale om et årelangt virke eller ligefrem et livsværk af stor betydning for byen og byens borgere.

Det er fint, hvis en kandidats bedrift har været med til at profilere og skabe respekt om Esbjerg nationalt og internationalt, men det er ikke en betingelse for at komme på tale som Årets Esbjergenser.

For at komme i betragtning skal en kandidat være fyldt 18 år og have sin rod og sit virke i Esbjerg. Titlen som Årets Esbjergenser er personlig og tildeles ikke grupper, hold, firmaer, organisationer eller institutioner. Man kan kun blive Årets Esbjergenser en gang, men æren har man hele livet.

Annonce

Sådan kan du indstille

Har du en kandidat til titlen som Årets Esbjergenser, så kan du indstille hende eller ham på to måder:

1. Klik på linket her. Så åbner et skema. Udfyld og tryk send.

2. Send en e-mail til aj@ugeavisen.dk. Skriv Årets Esbjergenser 2020 i emnefeltet. Skriv navn på din kandidat og en begrundelse for indstillingen i tekstfeltet. Du kan også vedhæfte et dokument.


Titlen som Årets Esbjergenser er en anerkendelse til en borger, der med sine evner, ideer, og handlinger har gjort Esbjerg til et bedre sted at være for esbjergenserne.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce