Annonce
Ugeavisen Esbjerg

25-årig mand idømt forvaring for særlig rå og brutal vold

Den 25-årige blev blandt andet fundet skyldig i at have angrebet en jævnaldrende mand med en kniv i Esbjerg. Foto: Presse

Politi: En 25-årig mand fra Vejle blev onsdag ved en domsmandsret ved Retten i Esbjerg idømt forvaring på ubestemt tid for særlig rå og brutal vold i gentagelsestilfælde. Det oplyser Syd og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 25-årige blev fundet skyldig i at have angrebet en nu 25-årig mand med en kniv, så han blandt andet fik et dybt snitsår i håndleddet, ligesom den 25-årige også tildelte ofret et slag og et spark.

Hændelsen fandt sted den 6. oktober 2019 i en opgang i en ejendom i det centrale Esbjerg. Den 25-årige blev også dømt for at have udsat ofret for vidnetrusler efter anmeldelsen til politiet. I tilgift blev den 25-årige mand også dømt for at have sparket og trampet en nu 31-årig mand i hovedet, så han brækkede højre kæbehule.

Denne hændelse fandt sted den 6. juni 2019 på en parkeringsplads i Vejle. Den 25-årige har under sagen nægtet sig skyldig og ankede dommen på stedet. Det er relativt sjældent, at en person bliver idømt en forvaringsdom.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce