Annonce
Ugeavisen Esbjerg

60 arbejdspladser rykker til Esbjerg

Nu bliver der snart nye muligheder for at arbejde inden for energibranchen og grøn omstilling i Esbjerg. Her planlægger Netselskabet N1, som Norlys-koncernen ejer, nemlig at flytte 60 nye arbejdspladser til byen inden for de næste tre år. Nogle af disse vil være medarbejdere, der flytter til Esbjerg fra andre af N1’s lokationer, mens en del stillinger vil skulle besættes via nyansættelser. Foto: PR

Arbejde: Som en del af Norlys-fusionen i 2019 fik koncernens netselskab N1 hovedkontor i Esbjerg. Nu rykker koncernen 60 arbejdspladser til Esbjerg, da ønsket er at samle sine administrative arbejdspladser i Edison Park, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

- Som netselskab står vi over for en kæmpe opgave i at klargøre elnettet til den øgede elektrificering i takt med Danmarks grønne omstilling. Det stiller naturligvis krav til os som netselskab og vores medarbejdere. For at få det fulde potentiale ud af fusionen i 2019 samler vi nu størstedelen af vores administrative medarbejdere i Esbjerg med mange spændende stillinger inden for energibranchen, som er et af omdrejningspunkterne inden for den grønne omstilling, fortæller Markeds- og Udviklingsdirektør i N1, Daniel Skovsbo Erichsen.

I slutningen af 2023 forventer N1 at have cirka 200 tekniske og administrative medarbejdere på hovedkontoret i Esbjerg. Derudover har N1 også en række tekniske medarbejdere og arbejdspladser i både Midt- og Nordjylland for at sikre drift, udbygning og vedligeholdelse af elnettet. Samlet set er cirka 400 medarbejdere fra Norlys-koncernen forankret på Esbjerg-kontoret beliggende på Edison Park.

Annonce

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce