Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Alt kan kun blive bedre

Janni Baslund Dam, centerchef i Broen Shopping. Foto: Presse
Annonce

Igennem min efterhånden lange arbejdskarriere er det første gang, jeg for alvor har ønsket os hurtigst muligt ind i det nye år 2021. Alt kan kun blive bedre! Vi er MAX klar til igen at byde vores kunder indenfor i vores "SAFE Shoppingcenter", når vi atter må slå dørene op. Vi takker for den stærke opbakning til den lokale handel med et stort ønske om, at det fortsætter i 2021.

2020 startede fantastisk. Privat kunne jeg byde to skønne svigersønner ind i familien, på jobbet kunne vi prale med, at starten af 2020 gik fantastisk, i januar og februar kunne vi prale med indeks 135 – både på besøgstal og omsætning. 2020 var et fantastisk tal og forventet et godt år - men så kom marts…. Og med marts kom Covid-19.

Jeg ønsker og håber, at alle, der er presset i disse tider, trods alt må få en skøn og hjertevarm jul og et fantastisk godt og stærkt nyt år 2021 – må det snart komme til os. Og fra Broen Shopping lover vi fortsat "SAFE Shopping" til alle vore kære kunder. Vi er yderst taknemmelige for den lokale støtte og opbakning til lokalhandlen i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce