Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Auktion på nettet

Thomas Lillerøj lukker og slukker med Eventkokken i Guldager Forsamlingshus, men først skal der være auktion på nettet Foto: Tue Sørensen

Indsamling: På lørdag klokken 19 er der mulighed for at gøre sig et ekstra godt køb på nettet, når Eventkokken Thomas Lillerøj står bag en liveauktion, der finder sted på Eventkokkens Facebookside.

-Vi skulle have lavet en gourmetmiddag her i forsamlingshuset med efterfølgende auktion, men det er jo umuligt på grund af corona-restriktionerne, så nu går vi online og gør det her i stedet. Så man kan sidde derhjemme og byde med, og man kan også købe en specielt kreeret tapas-anretning, hvis man har lyst, siger Lillerøj, der nu er i gang med sin sidste arbejdsuge i forsamlingshuset, som han og hustruen Tanja forlader.

Det var manglen på mulighed for selskaber og arrangementer, der gjorde udslaget, og det var afgørende for parret, der ønskede at kunne svare enhver sit, at de kunne forlade stedet på en ordentlig måde, inden de nu drager videre med deres arbejdsliv.

Overskuddet fra auktionen går ubeskåret til forskning i sclerose. Man kan blandt andet købe kunst, møbler og oplevelsesture ved auktionen, der altså finder sted på lørdag klokken 19, og altså ikke søndag, som vi tidligere fejlagtigt har skrevet.,

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce