Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Australske vikinger på Korskroen

Australske Jye Etheridge er også en del af truppen i 2021, hvor han er kategoriseret som C-kører. Foto: Benny Skou
Annonce

Speedway: Der er langt til Australien, men ikke ret meget længere end Korskroen. Esbjerg Vikings har nemlig forstærket sig med en ny spændende kører i skikkelse af talentfulde Jake Allen.

Jake Allen er til den kommende sæson kategoriseret som B-kører, og holdleder Tom Paarup Madsen har haft ham i kikkerten et stykke tid.

- Han er et stort talent, som jeg blandt andet har fået anbefalet af den australske landstræner, Mark Lemon, og jeg har selv holdt øje med ham, siden han var med i VM U21-semifinalen i Holsted for nogle år siden. Nu vurderer vi, at han er klar til at tage skridtet videre her i Danmark, forklarer Tom Paarup Madsen, som også ser frem til australierens underholdende kørestil.

- Jake Allen er virkelig en spændende kører, der er fed at se på, fordi han altid giver sig fuldt ud, lyder det fra Paarup.

Vikingerne har samtidig annonceret, at klubben holder fast i australske Jye Etheridge til den kommende sæson, hvor han er kategoriseret som C-kører. Jye er - ligesom Allen - en talentfuld kører, og dermed har Paarup to solide australske kort oppe i holdleder-ærmet i 2021 sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce