Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Bedsteræs med børnebørnene

Sådan bliver det ikke helt på grund af corona, det bliver i stedet hver for sig, men stadig bedsteforældre med børnebørn. Foto: Presse
Virtuelt bedsteræs den 15. og 16. august er til fordel for indlagte børn.
Annonce

Kalder alle børnebørn og bedsteforældre i Esbjerg. Nu er det op af lænestolen, væk med iPad’en og afsted på tur. I en tid, hvor netop mange børnebørn og bedsteforældre har været adskilte, inviterer Børneulykkesfonden til Virtuelt Bedsteræs den 15. og 16. august. Her kan bedsteforældre og børnebørn over hele landet løbe eller gå sammen – hver for sig – også i Esbjerg.

Til Virtuelt Bedsteræs er der rig mulighed for at have det sjovt, få sved på panden og stadig holde god afstand. Det er nemlig helt op til deltagerne selv at bestemme, hvor og hvornår distancen bliver gennemført. Undervejs på ruten er der forskellige aktiviteter og øvelser, der skal udføres, som både er fra gammel og nyere tid. Det kan være, at alle skal hoppe afsted som frøer, eller måske bedstefar har gået til gymnastik og bare elsker at give den gas med "fejesving".

Alle deltagere får tilsendt en Bedsteræs-pakke ved tilmelding. Pakken indeholder en refleksvest, en Bedsteræs-guldmedalje, et flot diplom, et aktivitetskort med forslag til sjove aktiviteter og et afkrydsningskort, så I kan holde styr på, hvilke aktiviteter I har lavet, og hvilke I mangler.

Det koster 100 kroner plus fragt per deltager. Tilmelding foregår på www.bedsteræs.dk.

Virtuelt Bedsteræs afholdes til fordel for Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der arbejder på de danske børneafdelinger. Legeheltenes formål er at skabe aktiv leg og bevægelse hos de cirka 60.000 børn mellem 1-14 år, der hvert år indlægges i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce