Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Betonforhindring ved musikhuset

Under udførslen af Henning Kruses Plads foran Musikhuset, stødte Chr. Brink og Søn ApS. på en meget stor betonklods, der nu skal fjernes. Foto: Kim Westphal
Annonce

Der er godt i gang i forberedelsen af den nye forplads ved Musikhuset Esbjerg. Hovedentreprenøren på dette er Chr. Brink og Søn ApS, og de stødte ind i en meget velvoksen betonklump i sidste uge under udgravningen til pladsen.

- Vi kan ikke hundrede procent afgøre, hvad det er. Først troede vi måske, at det var en bunker, men nu hælder vi til, at det er en slags fundament, siger direktør Thomas Thomsen fra firmaet.

-Da ugeavisen var forbi mandag, var der godt gang i et slagbor, som var hæftet på en af entreprenørmaskinerne, og der blev hakket og boret til den store guldmedalje. Hvornår det formodede fundament er væk, er der ikke noget bud på pt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce