Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Billy Idol til rockfest i Esbjerg

Billy Idol spiller bad boy-rollen til perfektion.

Der er bliver både pop, punk og rock, når Billy Idol slutter festen i Vognsbølparken den 14. juni.

Annonce
Pop-rock-punkens pretty boy Billy Idol lukker og slukker på Esbjerg Rock festival. Med tilføjelsen af den engelske solist, der tager sit sidekick gennem mange år, guitaristen Steve Stevens med sig på scenen, er det helt igennem ambitiøst program, der præsenteres drypvist henad vejen.

Billy Idol slog sine folder i punkbandet Generation X, men med sit platinblonde hår og gode stemme blev han til genrens første idol, og det tog han til sig. I  1981 udsendte han sin første EP og rigtigt mange glædede sig over den Elvis inspirerede og poppede tilgang til rockmusikken og karrieren var på sporet. Siden da har han lavet masser af hits ikke mindst i 80'erne. Numre som »White Wedding«, »Angel without a face«, »Dancing with my self« og rigtigt mange andre.

Desværre fik et stofmisbrug ham af scenen og ud af kurs i mange år, men han har aldrig været helt væk fra scenen og det hvide lærred og barsler netop nu med et nyt album, der er ude inden han rammer Danmark.

Med Billy Idol på plakaten og amerikanske Blondie ligeså er der lagt op til noget af en fest i Vognsbølparken, hvor også Rocazino og Hanne Boel er på programmet. Arrangørerne lover at der bliver live musik i 90'er hjørnet, masser af fest i Eldoradoteltet. Søren Højberg, der står bag festivalen varsler at der kommer et eller to bands mere til den store scene.
 
Billy Idol er det dyreste navn hidtil Esbjerg Rock Festival.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

De blå døre åbner

Ugeavisen Esbjerg

Farvel til fnat

Annonce