Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Bocuse d'Or: Lidt verdensmestre er vi da også...

Verdens bedste kok brugte skabeloner fra Lund Skilte i Esbjerg.

Annonce

Dansk gastronomi fejrede endnu en triumf, da køkkenchef Kenneth Toft-Hansen for nylig vandt den prestigefyldte kokkekonkurrence Bocuse d'Or i Lyon og nu kan kalde sig verdens bedste kok 2019.

Et Esbjerg-firma har faktisk en fin lille andel i successen. Lund Skilte A/S har nemlig hjulpet Kenneth Toft-Hansen og hans kokkehold med udviklingen af de dekorationer, der prydede de tallerkener og det fad, mesterkokken og hans hjælpere anrettede deres vindermenuer på.

- Lidt verdensmestre er vi også, ler Jacob Lund fra Lund Skilte, som kan se tilbage på et par måneders intenst samarbejde med et meget dedikeret kokkehold, inden de nødvendige skabeloner var som Kenneth Toft-Hansen ønskede dem.

- Kenneth Toft-Hansen har trukket på os i udviklingen af selve skabelonerne til dekorationerne på tallerkener og fade. Vi havde erfaring fra tidligere. Vi hjalp med det samme sidste år, hvor Morten Falk var den kok, der stillede op for Danmark i Bocuse d'Or. På den måde har vi været sponsor for Akadamiet Bocuse d'Or Danmark, som står bag de danske deltagere, forklarer Jakob Lund.

Skabelonen er af en slags silikone, der kan klæbes på tallerkenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce