Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Borgmester: Er ingen skam at beklage

Borgmester Sofie Valbjørn ønsker kun i korte vendinger pr. mail at kommentere den uforbeholdne undskyldning, som Fanø Kommune nu har givet familien Ilsøe Gustavussen. Foto: Tue Sørensen
Borgmester Sofie Valbjørn ønsker kun i korte vendinger pr. mail at kommentere den uforbeholdne undskyldning, som Fanø Kommune nu har givet familien Ilsøe Gustavussen.

Fanøs borgmester Sofie Valbjørn er relativ fåmælt, hvad angår den uforbeholdne undskyldning, som kommunen nu har givet Marie Louise Ilsøe Gustavussen og hendes familie.

Ugeavisen Esbjerg har anmodet hende om et interview om undskyldningen og udviklingen i sagen. Borgmesteren bad om at få tilsendt spørgsmålene, men har valgt at besvare de ti spørgsmål med én samlet kommentar. Hun skriver således på en mail til Ugeavisen Esbjerg:

”Jeg kan ikke gå i detaljer omkring konkrete sager, men jeg er glad for det samarbejde, vi har med familien. Der er nu skabt en god dialog med dem, og det er i den forbindelse, at vi har drøftet deres samlede sagsforløb. Det har ikke været tilfredsstillende, og som øverste ansvarlige i Fanø Kommune er det i sidste ende kommunaldirektørens og mit ansvar.”

Annonce

Borgmesteren skriver desuden:

”Når vi som kommune ikke gør det godt nok, er det ingen skam at beklage det. Samtidig er det vigtigt for mig, at vi, når der sker fejl eller vi ikke lykkes i samarbejder med borgerne, reflekterer over det, lærer af det og ikke mindst sikrer, at det ikke sker igen.”

Ugeavisen Esbjerg har som opfølgning på det sidste svar i borgmesterens mail bedt om i det mindste at få svar på følgende: Hvad har I så tænkt jer helt konkret at gøre nu, så sådan noget her netop ikke sker igen?

Sofie Valbjørn er ikke vendt tilbage med et svar på det spørgsmål.


Det har ikke været tilfredsstillende, og som øverste ansvarlige i Fanø Kommune er det i sidste ende kommunaldirektørens og mit ansvar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce