Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Borgmester skal skilles

Annonce

Der er mange svære beslutninger at træffe som borgmester, og Jesper Frost Rasmussen og hans hustru Heidi Ritter har nu sammen truffet en af de sværeste om at blive skilt.

Det meddelte både Jesper Frost Rasmussen og hans hustru i hver sit pæne opslag på deres private Facebook-profiler i dag. Parret, som har kendt hinanden i tyve år og været gift siden 2008, har to drenge. Det praktiske er ordnet, Heidi Ritter har fundet en lejlighed, mens Jesper Frost Rasmussen bliver boende i huset i Vester Nebel, og parret har hjulpet hinanden med at komme på plads.

- På et eller andet tidspunkt ville det jo alligevel ramme den brede offentlighed, så vi valgte at skrive det, og der er jo hverken noget hemmeligt eller noget drama over det. Drengene har fået indrettet deres værelser, og nu skal vi så allesammen finde os til rette i vores nye tilværelse. Selvfølgelig er det en hård proces at være i, men nogle gange er det den bedste løsning - så handler det bare om at gøre det på en ordentlig måde, og det har vi gjort, siger Jesper Frost Rasmussen og tilføjer:
- Jeg synes jo, det er en privatsag, og jeg er jo stadig borgmester, om jeg er gift eller skilt. Men jeg kan bekræfte, at det er sådan, det er, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce