Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Byggeri: Lysningen tiltrækker købere

Salget af 63 eksklusive lejligheder og penthouses i Lysningen overstiger

forventningerne.

Annonce

Bynære boliger af høj kvalitet i Esbjergs grønne hjerte appellerer så meget til nærområdets boligkøbere, at næsten 25 procent af det samlede projekt nu er solgt, endnu inden konturerne af de færdige bygninger begynder at tegne sig. Derudover har et pænt antal potentielle købere reserveret en lejlighed.

Ved et åbent hus-arrangement deltog op mod 200 potentielle købere, hvilket klart oversteg de forventninger, home Esbjerg havde stillet på forhånd. For første gang var der mulighed for at få en fornemmelse af ruminddelingen i en rå lejlighed, og det var muligt at få et indtryk af udsigten over by og natur fra fjerde sal af byggeriet.

- Lysningen er et af de projekter, vi har solgt mest af på et så tidligt tidspunkt i byggefasen. Interessen ved åbent hus-arrangementet over to dage var overvældende, og det udløste konkrete salg og flere reservationer. Resultatet skal ses i lyset af, at esbjergenserne normalt ønsker at se et mere færdigt byggeri tegne sig, før de endeligt beslutter sig for et køb, siger direktør og indehaver af home Esbjerg Behrend Behrendsen i en pressemeddelelse.

De mange fremmødte kunne forvisse sig om, at de ikke behøver investere i byggeriernes øverste lejligheder for at nyde godt af panoramaudsigten hele vejen rundt. Også fra de første etager kan man få et stærkt visuelt indtryk af, hvor grøn en by Esbjerg er.

Barren er sat højt
Lysningen-projektet er udviklet af Claus Sørensen Ejendomme A/S i samarbejde med arkitektvirksomheden Friis & Moltke A/S og betragtes med sin beliggenhed på et naturligt højdedrag lige ved Nørreskoven og Vognsbølparken som et af de senere årtiers mest attraktive muligheder for at bosætte sig i Esbjerg. Trods placeringen midt i naturen er afstanden til bymidten med caféliv, kulturtilbud og indkøbsmuligheder kort.

- Vi er ovenud tilfredse med den interesse, projektet bliver mødt med. Vi har lagt barren højt med arkitektur, materialevalg og et udstyrsniveau, man normalt skal betale ekstra for. Strategien har vist sig at være den rigtige over for et kvalitetsbevidst publikum, der ønsker smukke, vedligeholdelsesfri rammer, når de vælger at forlade boligen i et af Esbjergs villakvarterer eller har planer om at flytte til byen, siger adm. direktør i Claus Sørensen Ejendomme A/S Lars Kjærgaard.

Lejlighederne bliver i størrelse fra 135 m² til penthouses på 204 m² i toppen af hver bygning, og de er udbudt til priser fra 2.698.000 kr. til 7.998.000 kr. Indflytningen i den forreste bygning ud mod Spangsbjerg Kirkevej vil ske i løbet af foråret 2020.

FAKTA
Lysningen består af 63 ejerlejligheder fordelt på to bygninger på 14 og 9 etager beliggende ved Spangsbjerg Kirkevej nær Nørreskoven, Dyrehaven og Vognsbølparken. Afstanden til Esbjergs centrum er ca. to kilometer. Du kan læse mere om projektet og mulighederne for at erhverve en bolig på
www.lysningen.nu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce