Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Café Gallardo til frokost og fest og fotos

Café Gallardo åbner snart på Torvet, og Caglar Koycu har lavet en café, man ikke finder andre af. Foto: Tue Sørensen
Cirka seks millioner kroner forventer Caglar Koycu at bruge på at udvide og renovere Den Niende på Torvet og lave den til en café, som man ikke finder lignende. Café Gallardo bliver til frokost og til fest og til fotos.

Café uden fortilfælde: Det er en mand, der ved, hvad han laver, som går rundt mellem håndværkere og loungemøbler beskyttet af plastic i den gamle "Den Niende" og nye "Café Gallardo" på Torvet i øjeblikket. Caglar Koycu hedder han. 34 år, bosat i Børkop ved Vejle, fodboldagent i fritiden og ejer af intet mindre end ti cafeer og to selskabslokaler i Esbjerg, Aalborg, Vejle, Holstebro, Odense, Sønderborg og Kolding. Han købte café Den Niende i 2017, og da H&M for nylig flyttede ud af Midt-I, besluttede han sig for at købe 400 kvadratmeter H&M og føje dem til sin café, så Café Gallardo ved åbning - forventeligt i næste uge - får plads til 500 siddende gæster, 250 af dem inden døre og resten udendørs. Café Gallardo, som Caglar Koycu regner med at have investeret seks millioner kroner i, når den står skarp og færdig, vil blive både café og loungebar i dagtimerne og bar og natklub med dansegulv i aften- og nattetimerne. Men i første omgang koncentrerer ejeren sig om at lave et hyggeligt og godt spisested med brunch og buffet og caféretter, hvor gæsterne har lyst til at blive hængende og få en drink. Lige nu har han ikke besluttet sig for, hvornår stedet skal lukke om natten og hvilket aldersminimum, han vil sætte.

Café Gallardo åbner snart på Torvet, og Caglar Koycu har lavet en café, man ikke finder andre af. Foto: Tue Sørensen

Gynger i guld til gæsterne

Men Caglar Koycu ved, at han kommer til at lave et sted, som man ikke finder noget andet sted i Danmark. Og allerede nu tror man ham gerne. Café Gallardo har for eksempel en hel væg fyldt med lyserøde roser og en stor stjerne med lys i, som gæsterne kan tage selfies og fotos foran. Der er også en blomstervæg, hvor to gynger i guld kommer til at hænge foran, som gæsterne kan sidde i og tage billeder af. Facebook- og Instagram-egnede fotos. På vej ned til toiletterne i kælderen lyser to pink neonvinger på væggen, som også egner sig til et fotos.

- På den måde kommer cafeen til at promovere sig selv, siger ejeren.

Loungemøblerne i cafeen bliver i mørkeblå velour, flaskegrøn læder og naturmaterialer, og på bagvæggen lyser vilde portrætter op i mørket. Baren bliver stor og "rund".


Og når restriktionerne ophæves, og vi må åbne for natten, så skal vi have nogle rigtigt dygtige kunstnere ind, der kan trække nogle mennesker.

Caglar Koycu


- Café Gallardo bliver noget helt andet, end vi kender i Danmark. Al den erfaring og inspiration, jeg har fået fra cafeer og barer og natklubber i de sidste 14-15 år i de lande, jeg har rejst i, har jeg taget med og blandet her. Det bliver en meget speciel loungebar. Indretningsmæssigt er vi på toppen. Og når restriktionerne ophæves, og vi må åbne for natten, så skal vi have nogle rigtigt dygtige kunstnere ind, der kan trække nogle mennesker, siger Caglar Koycu.

Den smukke bagvæg lyser op og er lavet i udlandet. Foto: Tue Sørensen

- Jeg har altid villet meget mere i det her lokale, siden jeg købte det, men vi har været udfordret på pladsen, så da muligheden bød sig for at udvide, var jeg nødt til at udnytte det, og jeg glæder mig til at vise den til esbjergenserne. Jeg får aldrig sådan en placering igen, så den skal bare have gas, siger ejeren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce