Annonce
Ugeavisen Esbjerg

City Hair & Nails åbner i maj

City Hair & Nails åbner i maj i Kongensgade 79. Foto: Tue Sørensen

Nyåbning: Senest blev der solgt tasker, lysestager og en masse andet i kork fra butikken. Inden da var det E-Skyen - som solgte e-cigaretter og tilbehør - der betalte huslejen i Kongensgade 79, og tidligere har lokalet huset blandt andet frisør.

Nu skal der igen klippes, curles og kreppes i lokalet, for den 15. maj åbner Bich Tuyen Duong nemlig City Hair & Nails i nr. 79 på byens centrale handelsstrøg.

Som den kvikke læser allerede har gennemskuet, er det dog ikke kun håret, der kan blive frisket op hos Bich Tuyen Duong. Ens negle kan også få den helt store omgang, så der er rig mulighed for at slå minimum to fluer med et smæk hos Bich Tuyen Duong.

Annonce

Det er Ronni Bagge, ejendomsmægler og medindehaver af Lassen Erhverv, der har stået for udlejningen af lokalerne. Han glæder sig over, at endnu et tomt lejemål i Kongensgade får liv.

- Snebolden begynder for alvor at rulle nu, og flere og flere af de tomme lejemål begynder at blive udlejet. Det er dejligt og den helt rigtige udvikling, siger den lokale mægler til Ugeavisen Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce