Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Contea ansætter storvildtjæger

Contea i Esbjerg har ansat Karsten Andersen. Hans arbejdsområde bliver forsikringskunder blandt landets største firmaer.  Karsten Andersen har erfaringer med fra Group 4 Falck og ISS. Foto: presse
Esbjerg-firma på jagt efter de 100 største danske firmaer som kunder.
Annonce

Forsikring: Som et led i sats på forsikringsmarkedet blandt de største danske virksomheder har Contea i Esbjerg ansat Karsten Andersen. Den 1. april 2021 kommer han til Contea med et yderst imponerende CV. Med en baggrund som civilingeniør og forsikringsuddannet har han blandt andet haft ansvaret for risk management afdelingen i Group 4 Falck og været risk manager i ISS.

Hos Contea bliver Karsten Andersen ansvarlig for strategiske kunder og risikostyring. Han skal på jagt efter kunder blandt Danmarks 100 største virksomheder, fortæller Lars Steen Nielsen, administrerende direktør i Contea.

Lars Steen Nielsen tøver ikke med at kalde Karsten Andersen for et scoop for Contea:

- Karsten Andersen har igennem hele sin karriere opbygget et fortjent ry som yderst kompetent, og han er på et forsikringsfagligt me­get højt niveau. Han har en solid erfaring og forstår kundernes behov, ønsker og krav bedre end de fleste, siger Lars Steen Nielsen.

Det danske og internationale mægler­marked oplever for tiden et skred imod større, men også færre aktører.

- Med ansættelsen af Karsten Andersen ønsker vi at signalisere til de store og internationale danske virksomheder, at der nu findes et reelt, kompetent og transparent alternativ til de store uden­landske aktører i mæglermarkedet, forklarer Lars Steen Nielsen.

Specialister i forsikring

Contea er blandt Danmarks førende skadesforsikringsmæglere. Contea er specialister i risikorådgivning og forsikringsprogrammer for både private og offentlige virksomheder og organisationer. Contea har hovedkontor i Esbjerg og yderligere kontorer i Roskilde og København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce