Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Corona: Esbjerg Spa & Wellness lukker igen

Esbjerg spa og wellness lukker igen. Foto: Tue Sørensen
Det er ikke muligt at levere et tilfredsstillende produkt til gæsterne i Esbjerg Spa & Wellness, som derfor lukker midlertidigt igen.
Annonce

Det var med stor begejstring, at Esbjerg Spa & Wellness fredag den 12. juni - efter måneders nedlukning - igen åbnede for deres gæster. Desværre har man måtte sande, at man var lidt for hurtigt ude.

- Vores produkt/oplevelse kan med de nuværende restriktioner og regler, der er i forbindelse med Covid-19, simpelthen ikke leve op til de forventninger vores gæster med rette kan kræve, når de betaler entre for at besøge Esbjerg Spa og Wellness. Det er med andre ord endnu ikke muligt at levere et tilfredsstillende produkt til vores gæster, siger direktør Niels Bækgaard i en pressemeddelelse.

Han forklarer, at der er store begrænsninger på omklædning, ophold i spabade, dampbad og saunaer, ligesom Esbjerg Spa & Wellness heller ikke har mulighed for at afholde saunagus.

- Derfor har vi valgt at lukke Esbjerg Spa og Wellness midlertidigt fra og med den 18. juni 2020. Vi følger løbende situationens udvikling, og når der kommer lempelser på Covid-19 restriktionerne, vil vi genåbne Esbjerg Spa & Wellness. Vi vil informere via vores hjemmeside samt Facebook, når vi igen kan åbne, oplyser Niels Bækgaard i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce