Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Corona rammer Team Esbjerg: København-kamp udsat

Team Esbjerg imponerede i weekendens Champions League-kamp, men flere spillere er efterfølgende blevet ramt af corona. Foto: Niels Husted

Håndbold: I weekenden imponerede Team Esbjerg, da de i Rusland besejrede Rostov-Don i Chamions League med 25-27. Men kampens lykkelige udgang, har fået et uheldigt efterspil for Team Esbjerg, der har fået mindst seks spillere smittet med coronavirus. Team Esbjergs spillertrup er hidtil sluppet forholdsvis billigt i forhold til virussen, men siden hjemkomsten fra Rusland natten til søndag er spillere på stribe blevet ramt. Tirsdag morgen meddelte Team Esbjerg Dansk Håndbold Forbund, at man ikke er i stand til at stille op til kampen i kvindeligaen mod København Håndbold onsdag aften i Frederiksberg-Hallen.

- De to første spillere blev konstateret smittede lige efter hjemkomsten fra Rusland, og vi har siden testet massivt med både PCR- og lyntest. Seks spillere er ramt nu, og vi frygter, at smitten breder sig yderligere i truppen, der har været sammen i mange timer med fly og bus i weekenden, siger cheftræner Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Team Esbjerg konsoliderede førstepladsen i sin gruppe i Champions League med sejren mod Rostov-Don og ser ind i et kampprogram, der byder på to kampe om ugen indtil udgangen af februar.

Annonce

- Med det kompakte program ville vi have gjort alt og var villige til at indgå sportslige kompromisser for at gennemføre kampen mod København, men spillernes ve og vel samt hensynet til modstanderne må nødvendigvis veje tungest i denne situation, siger Jesper Jensen.

Team Esbjerg skal søndag møde HC Podravka Vegeta i Champions League. Om kampen i Blue Water Dokken kan gennemføres er endnu uvist.

/jan

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Liv bringer lyset ind på hospice

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Speedwaysportens David Beckham til Esbjerg: Tai Woffinden skifter til Esbjerg Vikings

Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Esbjergenserne står i kø for at være med til at forme Esbjergs fremtid

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

UC Syd vil have skatteuddannelse til Esbjerg

Ugeavisen Esbjerg

Den lige vej til de skrå brædder

Ugeavisen Esbjerg

Politikere: Esbjergs nye uddannelser kan skabe bosætning

Ugeavisen Esbjerg

En fodbolddrømmers dagbog: Sådan endte Braithwaite i Barcelona

Ugeavisen Esbjerg

Erling stopper: Education Esbjerg jagter ny leder

Ugeavisen Esbjerg

Droppede lovparagraffer for de firbenede venner

Ugeavisen Esbjerg

Olila vender tilbage til Kongensgade i version 2.0

Annonce