Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Corona skabte nyt ben i forretningen

Tekniker Martin Ingersvang og butikschef Michael Seelig foran den varevogn, der fungerer som rullende værksted for Repmobil. Desuden er cheftekniker Louise Obel også aktiv i butikken i Strandbygade 71, som Repmobil deler med Electronic Center. Foto: Tue Sørensen
Værksted på hjul er blevet en succes for firma, som reparerer mobiltelefoner, tablets og nu også andet it-udstyr.

Erhverv: Repmobil.dk, der har adresse i Strandbygade 71, er specialister i at reparere defekte mobiltelefoner og tablets, som kunder selv kommer ind i forretningen med og henter igen efter reparationen. Men den metode kom under pres, da Covid 19 lukkede samfundet og forretninger ned, sendte mange på hjemmearbejde og gjorde det bøvlet at møde andre.

Det var ikke så godt for Repmobil.dk, som måtte tænke nyt. Løsningen blev et mobilt værksted i form af en varevogn indrettet med alt, hvad der skal til for at fikse defekte mobiletelefoner og tablets,  fortæller Allan Makhoul fra Repmobil.dk.

- Konceptet går ud på, at man bestiller os online eller pr. telefon, og så kører vores rullende værksted ud til kundens adresse, hvor vi tjekker den defekte mobil eller tablet. Og som regel kan vi reparere en mobil på stedet indenfor 10-15 minutter -  med mindre, den er helt færdig, siger Allan Makhoul.

Annonce


Vi kunne se synergien i at udvide vores forretningsområde - mobiler og tablets - til også at omfatte computere og it.

Allan Makhoul, Repmobil.dk og Ollycom ApS.


Det rullende værksted har været en succes. Især blandt Repmobil.dk's erhvervskunder.

- De skal ikke spilde tid på at tage ind i byen, parkerere, vente på reparationen og køre hjem igen. De kan få reparationen gennemført ude på firmaets parkeringsplads uden at nogen skal holde pause fra arbejdet indenfor i firmaet. Det sparer tid og penge, forklarer Allan Makhoul.

Overtager forretning

Repmobil.dk stammer oprindeligt fra Holstebro og har i mange år repareret og solgt mobiletelfoner, tablets og tilbehør til både private og til erhvervskunder. I slutningen af 2019 flyttede firmaet ind hos Electronic Center i Strandbygade 71, som Bo Bennedsen ejede på det tidspunkt, men nu har Repmobil.dk's moderfirma Ollycom ApS købt Electronic Center i Esbjerg.

- Electronic Center har siden 1999 hjulpet Esbjergs erhvervsliv og private med it-udstyr og it-service, når computer eller printer drillede. Også mere nørdede gamere er blandt Electronic Centers kunder, og det skal de blive ved med at være, siger Allan Makhoul på vegne af Ollycom ApS.

- Bo Bennedsen har valgt at flytte til udlandet, og vi har overtaget hans forretning pr. 1. april. Vi kunne se synergien i at udvide vores forretningsområde - mobiler og tablets - til også at omfatte copmputere og it. Nu får vi det hele samlet under én paraply. Kunder vil fortsat møde velkendte ansigter i Electronic Center, da vi har beholdt personalet, som kender både kunderne og forretningen ud og ind. Det har stor værdi for os, siger Allan Makhoul.

Han har også valgt at holde fast i Strandbygade 71 som en af de største GLS pakkeshops i Esbjerg. Det er både praktisk og skaber kundetrafik for forretningen.

Tre-i-en

Både Repmobil.dk og Electronic Center ejes af Ollycom ApS fra Holstebro, der 1. april overtog Electronic Center i Esbjerg. Begge virsomheder er samlet i Strandbygade 71, hvor der også er GLS pakkeshop.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce