Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Coronasmitten breder sig:  Mærkeligt selv at være en del af tallet

Martin Nyborg-Lindinger har vært ramt af corona. Hårdt ramt. Men sidst i denne uge regner han med at være tilbage igen. Arkivfoto: Tue Sørensen
Martin Nyborg-Lindinger, chef i Sparekassen Kronjylland, aner ikke, hvor eller hvordan, han blev smittet, men han har været hårdt ramt af corona.
Annonce

Smittet: Måske var det på Fanø for nogle uger siden, at chefen for Sparekassen Kronjylland i Esbjerg, Martin Nyborg-Lindinger, blev smittet med Corona-virus. Han tror det, for der var mange, der blev smittet den weekend på Fanø. Men han ved det ikke med sikkerhed. Man kan blive smittet så mange steder, hvis uheldet er ude.

Han begynder igen i denne uge på sit arbejde i White House på Esbjerg Strand, hvor Sparekassen Kronjylland har adresse. Det er første gang siden starten af september, at han kan sætte sig ved sit normale skrivebord.

- Jeg blev syg på vej til et møde i det østjyske. Så syg at jeg måtte blive i bilen, ringe afbud og køre hjem igen. Symptomerne lignede corona, så jeg kom til test med det samme, og det var desværre corona. Det betød isolation. I mere end 14 dage var jeg alene hjemme, mens min kone og børn holdt til i familiens sommerhus på Fanø. De blev naturligvis også testet, men var heldigvis ikke smittede, fortæller Martin Nyborg-Lindinger.


Jeg blev syg på vej til et møde i det østjyske. Så syg at jeg måtte blive i bilen, ringe afbud og køre hjem igen

Martin Nyborg-Lindinger


Annonce

Vilde svedeture

Han har været ret syg, da det var værst. Høj feber, smerter i hele kroppen, som havde han fået bank. Vilde svedeture.

- Jeg kan jo læse mig til, at det er meget forskelligt, hvor slemt det er at blive ramt af corona. Men, jeg synes, det har været en hård omgang, og jeg er glad for, at det er ovre nu. Det er mærkeligt selv at være en del af det antal smittede, man hører om hele tiden. Og lidt skræmmende, for jeg synes jo, jeg har gjort, hvad jeg kunne for at passe på. Både privat og på arbejde. Det vil jeg naturligvis blive ved med, og nok være endnu mere forsigtig fremover siger Martin Nyborg-Lindinger.

Annonce

Havefest bekymrede

Dagen efter turen til Fanø, men inden han følte sig syg og blev testet, var han selv deltager i en privat havefest med omkring 50 deltagere. Det fik ham til at gyse en kende, da han blev syg og testet positiv få dage senere. For tænk, hvis han havde spredt smitte uden at vide det, selvom havefesten blev afviklet i respekt for regler om afstand, håndsprit og hvad der ellers var af gældende vejledninger på det tidspunkt. Smittekæden kunne blive lang og kompliceret.

- Heldigvis har vi fået tilbagemeldinger fra alle. Ingen er testet positiv, og det er jeg meget lettet over, siger Martin Nyborg-Lindinger, som i forløbet har været i kontakt med sundhedsmyndighederne flere gange for at være sikker på, at gøre alting rigtigt.

- Jeg er ked af, at så mange måtte belemres med at blive testet efter den havefest, herunder også alle mine kolleger. Men jeg er meget glad for, at jeg ingen har smittet. Forklaringen kan være, at jeg nok allerede var smittet, da jeg var med til havefesten, men endnu ikke havde udviklet virus nok til at smitte videre. Det var heldigt, siger Martin Nyborg-Lindinger.

Annonce

Stadig træt

For at fjerne enhver tvivl og være helt sikker på, at han er helt på den anden side af corona har Martin Nyborg-Lindinger og Sparekassen Kronjylland lagt hele syv dage ovenpå i forhold til den officielle udmelding om at være symptomfri i 48 timer, inden man møder på arbejde.

- Jeg er 110 procent rask, når jeg møder igen på arbejde sidst i denne uge. Det eneste, jeg mærker til nu, er træthed, og den har lægen desværre meddelt, vil følge mig i lang tid. Men feberen, ømheden i kroppen og den tørre hoste er heldigvis væk igen. Jeg har også fået lugte- og smagssansen tilbage. De sanser var også kortvarigt væk, siger Martin Nyborg-Lindinger.

Baggrund

Esbjerg har i flere daget været blandt de steder i landet, hvor der er registreret markant stigning i antallet af smittede. De mest almindelige symptomer er feber, tør hoste og træthed. Blandt andre og mindre almindelige symptomer er generel ømhed, ondt i halsen, hovedpine, nedsat smags- og lugtesans. Se mere på www.coronasmitte.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce