Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Cykelnerven hentede højdemeter og sponsorkroner i Harzen

Det lokale hold fra Cykelnerven cyklede forleden i Harzen for at samle penge ind til kampen mod sclerose. Foto: Privat
Annonce

På to hjul: Det lokale hold fra Cykelnerven har gennem 2020 trænet frem mod at cykle de afgørende Tour de France etaper i alperne - alt sammen med det formål at samle penge ind til kampen mod sclerose.

Men med som så meget andet måtte turen til Frankrig aflyses på grund af corona, hvorfor turen med kort varsel i stedet gik mod de stejle stigninger i tyske Harzen. Her har de 25 ryttere fra Esbjerg i sidste uge kørt cirka 7.000 højdemeter over tre dage i forrygende flot efterårsvejr.

Turen har for mange givet blod på tanden til at forsøge endnu en tur med cykelnerven i 2021. Træningen frem mod 2021 starter i det små her i efteråret og bygger op mod sommeren 2021, hvor turen til Frankrig er planlagt i perioden fra den 8. til 13. juni.

Der er på landsplan cirka 250 pladser på 2021, og der er fortsat enkelte ledige pladser, og der er allerede 30, der er udpeget til holdet i Esbjerg for 2021.

På trods af vanskelighederne med corona, indsamlede cykelnerven på landsplan i alt 4,3 millioner kroner i 2020 til kampen mod sclerose.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Annonce