Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Cykelnerven Vestjylland tilbage i sadlen

Efter et anderledes 2020 er Cykelnerven Vestjylland tilbage i sadlen. På billedet ses Tina Pedersen og Christian Rolund. Foto: PR

Velgørenhed: Som så meget andet i samfundet har Cykelnerven Vestjylland også haft et anderledes 2020, hvor turen til de sagnomspundne Tour de France bjergetaper endte med at blive aflyst. Det samme blev de forskellige events, som skulle bidrage med penge til forskning i sclerose.

På trods af udfordringerne sidste år lykkedes det alligevel Cykelnerven at samle 4,3 millioner kroner ind. Den vestjyske holdkaptajn Søren Reis var således også spændt på, om det lidt atypiske år nu også fik indflydelse på antallet af ansøgere til 2021 – om færre ville søge om en plads.

- Det viste sig heldigvis ikke at være tilfældet. Vi stiller igen i år med næsten 40 lokale cykelryttere, som vil træde til på alle fronter, så vi igen kan gøre en forskel for mennesker med sclerose. Så snart vi fandt ud af, at sidste års tur til Alperne ikke kunne gennemføres, arrangerede vi en fantastisk tur til Harzen med flot opbakning. Det viste sig at være en god plan b, siger den lokale kaptajn og fortsætter:

- Dette års tur er planlagt til september og går til Pyrenæerne. I forhold til indsamling har cykelnerver landet over med stor succes i mange år solgt Cykelnerven øl fra Midtfyns Bryghus; det nyeste initiativ med mindst lige så stor succes er salg af Danmarks bedste romkugler fra Nørre Aaby Bageri. Det er flot, når virksomheder på den måde giver den en skalle og donerer en del af indtjeningen til forskning i sclerose, nu vi ikke kan lave de sædvanlige events, siger Søren Reis og afslører, at esbjergenserne er vilde med både øl, champagne og romkugler.

Det lokale hold træner hver tirsdag og torsdag og består af en blanding af helt nye cykelnerver samt flere erfarne, hvoraf flere har været med siden starten i 2015.

Cykelnerverne anno 2021

Klaus Rejnhold, Kenneth Hagelskjær, Henrik Østergaard, Flemming Schmidt, Henrik Egsgaard, Tina Pedersen, Claus Boel, Bent Tønning, Hans Henrik Pedersen, Dorte Larsen, Danny Nonbo, Jesper Ditlevsen, Søren Kaspersen, Jan Kvist Bromerholm, Mai-Britt Kannegaard Iversen, Michael Nabe Lauritsen, Henrik Holst Elstrøm, Christian Rolund, René Christian Olsen, Lars Munk Andersen, Peter Mischorr, Søren Burgaard, Bjørn Eriksen, Jakob Knudsen, Brian Harry Boysen, Andreas Andreasen, Ronnie Refstrup Pedersen, Leo Oehlenschlæger, Lars Peter Schrøder-Madsen, Mikael Schade, Claus Rõnnpage Poulsen, Ole Hagensen, Michael Sommer Engelbrecht, David Dupont-Mouritzen, Brian Hansen, Sigge Jensen, Søren Reis og Dorte Reis.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

25 år hos Bauhaus

Annonce