Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Date mig nøgen: Lene lader det hele falde på tv

Lene Stokholm er træt af den filterfulde og polerede virkelighed, der pavirker vores datingliv i dag, så hun ville gerne være med til at ga forrest og vise et ærligt og naturligt billede af sig selv i håb om at finde sin drømmefyr i Date mig Nøgen. Om det sker, og hvordan Lene tager sig ud nøgen, må du selv se i tv på mandag.

Mandag dater Lene Stokholm fra Esbjerg på landsdækkende tv. Det gør hun nøgen og med højt humør.

Annonce

Lene Stokholm er ikke det, man i skolen ville kalde en bangebuks. Vi er mere ovre i den der med Pippi Langstrømpe og mantraet om, at ”det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert.”

Og én ting er i hvert fald sikkert og vist, Lene har aldrig før prøvet, hvad der på mandag ruller over skærmen klokken 20.40 på TV2 Zulu. Her er 33-årige Lene Stokholm fra Esbjerg nemlig hovedpersonen i program fire af seersuccesen Date mig Nøgen, hvor hun - selv påklædt til at starte med - skal udvælge én blandt fem bejlere. De står alle bag en farvet skærm, der langsomt afslører mere og mere af dem, og til sidst står de helt nøgne foran Lene, som de skal prøve at imponere.

- Det var faktisk en ret vild oplevelse at stå der og skulle vælge til og fra på den måde. Jeg må indrømme, at det var en magt, som jeg ret godt kunne lide, griner hun.

Går efter en kæreste
Når Lene mandag aften har fået skåret fem mænd ned til to, er det hendes tur til at smide tøjet. Og selv om det for os andre kan virke temmelig grænseoverskridende, så tog Lene det oppe fra og ned, om man så må sige.

- Jeg har et rigtig godt forhold til min egen krop, og der er ikke noget, jeg skammer mig over. Jeg er heller ikke særlig blufærdig. Så for at være ærlig så tænker jeg ikke særlig meget over, at der er en del mennesker, som får mig at se nøgen. Jeg ligger også topløs på stranden og har deltaget i et nøgenløb på Skanderborg Festival, smiler Lene, hvis familie har reageret lidt blandet på, at hun deltager i Date mig Nøgen.

- Men det er mit liv, og jeg har altid gjort de ting, som jeg har haft lyst til. Og jeg deltager ikke i programmet for at være nøgen og vise mig frem, men fordi jeg gerne vil finde en kæreste. Og jeg synes faktisk, at konceptet er rigtig godt og uden alle de polerede filtre og falske billeder, som man eksempelvis bøvler med på Tinder, hvis man er single, siger Lene.

Kan gøre en reel forskel
Programmet, der har kørt i flere sæsoner i både England og Tyskland, har da også høstet mange roser for på en naturlig måde at vise, hvad vi alle gemmer på inde under tøjet.

Ifølge Jeppe Hald fra Sex og Samfund er vi i dag blevet mere og mere blufærdige og kropsforskrækkede, fordi vi ikke længere er vant til at se hinanden nøgne. I Go’ aften Danmark argumenterede han derfor for, at Date mig Nøgen kan gøre en reel forskel, og i programmet er der da også både deller, appelsinhud, krumme tissemænd, strækmærker, hængebryster og meget andet at kigge på.

Det er således hverken fotomodeller eller skarptskårne bodybuildere, som får tv-tid, men derimod ganske almindelige danskere, der har modet til at vise sig frem og lade den fysiske tiltrækning råde i håbet om at få en god date.

Det tiltalte Lene Stokholm, men faktisk også vært Ibi Makienok:

- Det er et program, der i mine øjne trækker den helt anden vej end perfektionisme i den klassiske forstand. I Date mig Nøgen må man være lige præcis så skøn, som man nu er. Og med det mener jeg deller, tatoveringer, piercinger, orange hår, små og store dillere, korte ben og mellemrum mellem tænderne, skriver Ibi Makienok på sin Instagramprofil, hvor hun også understreger, at hun selv gør en dyd ud af at gøre programmet nænsomt for alle parter.

Nød hvert et minut
Sådan har Lene også følt det at være med, og hun fortryder på ingen måde, at hun en sommernat klokken 03.00 meldte sig som deltager i håb om at finde kærligheden.

At hun efter et castingforløb blev udvalgt som hovedperson i et af programmerne, har kun gjort oplevelsen endnu bedre. Faktisk siger hun, at hun har nydt hvert et minut i Date mig Nøgen, der allerede ved premiereprogrammet den 10. februar satte seerrekord på TV2 Zulu.

- Det har været en rigtig, rigtig god oplevelse, som har givet mig et kick og endnu mere selvtillid, smiler Lene, der ender med at komme på date med en mand, hun allerede fra første færd får et godt øje til.
Hvordan det går, og hvordan Gud har skabt Lene, må du dog selv se fra klokken 20.40 på TV2 Zulu på mandag.

FAKTA
Den første danske udgave af ”Date mig Nøgen” havde premiere på TV2 Zulu søndag den 10. februar. 51 procent af de 15-40-årige, der så tv søndag aften, så med, da de første nøgne singler indtog skærmen. Det skrev TV2 efter premieren.
TV2 har allerede nu valgt at lave endnu en sæson og søger efter deltagere. Der er kun et krav, hvis du gerne vil smide klunset og kaste dig ud i datingeventyret - du skal være fyldt 18 år.

Hvilken kropsdel ville du vælge din kommende date ud fra? 33-årige Lene Stokholm fra Esbjerg kaster sig mandag aften ind i kampen for at finde den ideelle mand at date, men spørgsmålet er, om han står blandt de fem nøgne mænd i panelet?
33-årige Lene Stokholm er født og opvokset i Esbjerg, hvor hun bor med sine to børn. Til daglig arbejder hun hos Slagter Theilgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce