Annonce
Ugeavisen Esbjerg

De løb på ETAC

ETAC Rehabiliteringscenter havde tirsdag formiddag inviteret brugerne af centeret til at deltage ved et løbsarrangement, hvor det ikke kun handlede om at komme først i mål, men også at have fokus på det sociale samvær. Foto: Tue Sørensen
Annonce

Bevægelse: ETAC Rehabiliteringscenter havde tirsdag formiddag inviteret brugerne af centeret til at deltage ved et løbsarrangement, hvor det ikke kun handlede om at komme først i mål, men også at have fokus på det sociale samvær.

- Vi var oprindeligt gået i stærk træning herude på ETAC tidligt i foråret med henblik på at tilmelde et talstærkt stort hold til årets udgave af Vestkystløbet. Men så kom corona i vejen med aflysning og nedlukning, som gjorde, at vi måtte nytænke, da vi igen fik muligheden for at samles efter genåbningen af institutionen, fortæller Syrén Mortensen, der er daglig leder på ETAC Rehabiliteringscenter, og fortsætter:

- Vi så her en mulighed for at lave et lidt anderledes arrangement i forhold til vores målgruppe af fysisk handicappede og senhjerneskadede brugere. Og i et fint samarbejde med støtteforeningen ETACs venner, brugerrådet og de ansatte her på ETAC er vi lykkedes med at få stablet det her løb sammen.

Brugerne og medlemmer af ETACs venner havde mulighed for at prøve kræfter med tre forskellige ruter i nærområdet med start og målområde i den dejlige park bag ETAC. På området var der også underholdning af forskellig art samt pølser på grillen, ligesom formand for Social og Arbejdsmarkedsudvalget, Henrik Vallø, kiggede forbi for at skyde løbet i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce