Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Den norske landsholdsspiller William Aar rykker til REHH

Håndbold: Ribe-Esbjerg HH gik målrettet efter William Aar efter konkursen i Århus Håndbold. Cheftræner Kristian Kristensen vurderer, at den 23-årige nordmand, der kom til Aarhus før denne sæson, passer fint ind i det sportslige koncept, der skal arbejdes med fremadrettet. Herunder at William Aar kan spille alle pladser i bagkæden.

- William er to-vejs spiller. Han har en blændende fysik og en vilje, der sammenlagt har bragt ham ind i Christian Berges norske A-landsholds trup. Han passer dermed godt ind i den kultur, vi skal have skabt i REHH, hvor indstilling og vedholdenhed skal være bærende elementer, siger Kristian Kristensen, der kan fremvise 198 centimeter og 98 kilo på cv'et.

Selv siger William Aar om skiftet:

Annonce

- Efter en samtale med Kristian Kristensen har jeg fået stor tillid til projektet i REHH. Jeg har i min tidligere karriere savnet et udviklingsmiljø præget af erfarne holdkammerater. Det får jeg i REHH. Jeg håber, det kan bidrage til min videre udvikling. Jeg vil gøre alt for, at vi i næste sæson kan fylde arenaerne via masser af energi og gode resultater.

Der er indgået en 2-årig aftale for 2021-23.

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce