Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Den Røde Okse lever i bedste velgående

Lasse Dons Møller (tv) og Allan Enevoldsen sælger bygninger og lokaler fra på Tarphagevej 9, men Den Røde Okse lukker ikke. Den lever i bedste velgående på Stenhuggervej med catering og ud af huset mad. Foto: Tue Sørensen
Flere har fået opfattelsen af, at Den Røde Okse lukker. Det gør den på ingen måde. Ejerne ønsker blot at sælge selskabsafdelingen på Tarphagevej fra.
Annonce

Gastronomi: De har netop stegt 100 ænder, da avisen kigger forbi. På én gang. Mortensaften står for døren, og der er travlt som altid på Den Røde Okse, der har over 400 bestillinger til den traditionsrige 10. november menu.

Vi er på Stenhuggervej i Esbjerg, og der er travlhed blandt kokkene i køkkenet, for det er ikke kun mortensaften, der skal laves mad til. Nej, der er frokostbestillinger, selskabsmad, take away-ordrer og meget andet, som skal laves, anrettes og pakkes.

- Jo, der er nok at se til, smiler Allan Enevoldsen, der driver Den Røde Okse sammen med Lasse Dons Møller.

Det skrev vi faktisk også i sidste uge avis, hvor vi kunne fortælle nyheden om, at de kendte bygninger og lokaler på Tarphagevej 9 var sat til salg. Det skyldes, at de to gæve kokke og deres team i fremtiden gerne vil satse og fokusere 100 procent på catering, mad ud af huset samt deres over 1.300 kvadratmeter store lokaler på Stenhuggervej, som de overtog i januar i år.


Vi lever i bedste velgående.

Allan Enevoldsen, Den Røde Okse


Selvom det af sidste uges artikel klart fremgik, at det var bygninger og lokaler på Tarphagevej, der var sat til salg, og at Den Røde Okse fortsætter ufortrødent på Stenhuggervej, har flere imidlertid fået opfattelsen af, at Den Røde Okse lukker.

- Og det er altså på ingen måde tilfældet. Vi lever i bedste velgående, men Allan og jeg lægger i forvejen mange, mange timer i Den Røde Okse, og vi har derfor valgt, at vi nu vil koncentrere os om catering og ud af huset delen, siger Lasse Dons Møller, mens Allan Enevoldsen understreger:

- Og da vi også begge har familier og børn, vi gerne vil se indimellem, ja så har vi valgt at fokusere på den del af forretningen og sælge selskabsafdelingen, og dermed bygning og lokaler på Tarphagevej, fra. Men vi håber da, der er andre, som kan se ideen i at drive restaurant fra lokalerne. De ligger jo perfekt og er lige til at overtage.

Annonce

Mad fra bunden

Lasse og Allan viser videre rundt i det store industrikøkken på Stenhuggervej, hvor "maskinparken" er i en liga for sig selv. Den Røde Okse laver mad fra bunden, men det gør jo ikke noget, at udstyret er i orden.

Lasse og Allan dyrker også eget mikrogrønt på matriklen, ligesom de sælger vin til kunderne, når de afhenter deres mad. Der er med andre ord fuldt blus under gryderne, og derfor ligger det dem naturligvis også meget på sinde at understrege, at Den Røde Okse fortsat flyver højt.

- Vi synes selv, det fremgik ganske klart af artiklen i sidste uge, hvordan tingene hænger sammen. Men vi vil gerne slå fast med syvtommersøm, at de, der allerede har booket selskaber og fester i fremtiden, de kan selvfølgelig forvente, at de bliver afholdt, siger Allan og Lasse, inden de må videre med ænder og andet godt i køkkenet.

Annonce

Få nøgler og start op

Det er erhvervsmægler og indehaver af Nordicals i Esbjerg, Kim Damsgaard, der har bygningen og lokalerne på Tarphagevej 9 til salg, og han forklarer, at ønsker man at drive restaurant, så får man ikke mere egnede lokaler.

Allan Enevoldsen og Lasse Dons Møller har travlt med Den Røde Okses catering og mad ud af huset koncept på Stenhuggervej, hvor man rykkede ind i januar i år. Foto: Tue Sørensen

- De er fuldstændig indflytningsklare. Man får et fuldt fungerende industrikøkken, udsugning for mange tusinde kroner, festsal, selskabsafdeling, køle- og fryserum, kanon parkeringsfaciliteter og en unik beliggenhed. Det er stort set bare at få nøglerne og starte op, siger Kim Damsgaard og tilføjer:

- Der er jo selskaber, som er booket, og der finder vi helt sikkert en løsning på den ene eller anden måde i tilfælde af et salg. Men det kan jo også være en rigtig fin start for en køber at overtage en godt booket ordrebog, siger Kim Damsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce