Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Den Røde Okses lokaler på Tarphagevej er sat til salg

Den Røde Okses bygninger og lokaler på Tarphagevej er blevet sat til salg. Foto: Tue Sørensen
Mangt en esbjergenser har spist på Den Røde Okse på Tarphagevej. Og endnu flere har på et eller andet tidspunkt kørt forbi den kendte bygning med det ikoniske logo. Nu er bygning og lokaler sat til salg, men Den Røde Okse fortsætter ufortrødent på Stenhuggervej.
Annonce

Til salg: Det hele begyndte i en gammel ombygget servicestation for snart 45 år siden. Først som almindelig a la carte restaurant og senere også med med selskaber og mad ud af huset.

Siden er der kogt mange kartoffler på Tarphagevej 9, men nu har indehaverne, Allan Enevoldsen og Lasse Dons Møller, besluttet at sælge bygning og lokaler for i stedet at koncentrere sig om Den Røde Okses ud af huset og cateringdel på Stenhuggervej.

- Det er noget, vi har overvejet gennem længere tid, og med Coronapandemien besluttede vi, at det skulle være nu, fortæller Lasse Dons Møller, der understreger, at Den Røde Okse fortsætter ufortrødent med selskaber på Tarphagevej 9, indtil de har en afklaring.

- Så alle de, der har booket selskaber og fester, de kan selvfølgelig forvente, at de blive afholdt. Og Den Røde Okse lukker heller ikke på nogen måde, vi sælger blot lokalerne på Tarphagevej 9 fra. Søren (Søren Kruse, red.) stoppede sidste år, og både Allan og jeg har hjemmeboende børn og lægger i forvejen rigtig mange timer i vores ud af huset og catering afdeling. Vi ønsker ikke at gøre noget halvt, og vi føler simpelthen ikke, at vi kan fokusere 100 procent på restaurant- og selskabsafdelingen på Tarphagevej 9 også, så derfor sælger vi nu den fra.

Annonce

Flere får ude fra

Lasse Dons Møller understreger, at der er masser at lave hos Den Røde Okse, hvor han og Allan samt resten af teamet leverer masser af mad til fester, frokostordninger og som take away.

- Der er flere og flere, som bestiller mad udefra, når de holder fest. Selv mindre uformelle fester i baghaven, og det er den del, mad ud af huset, som vi har valgt at lægge alle vores kræfter i nu, siger Lasse Dons Møller.

Det er lokale Nordicals, der har fået opgaven med at sælge bygning og lokaler på Tarphagevej 9, og Lasse Dons Møller håber på, at der kommer nyt liv i de traditionsrige lokaler.

- De, der vil have en restaurant til at køre, og virkelig vil lægge energien i det, de kan helt sikkert få en god forretning ud af det. Det er super gode lokaler, der ligger på en vej, hvor tusindvis af biler dagligt kører forbi, og med en fornem placering skråt over for Fiskeri- og Søfartsmuseet, siger Lasse Dons Møller.


Den Røde Okse på Tarphagevej 9 fortsætter ufortrødent med selskaber, indtil der er en afklaring. Så alle de fremadrettede bookede selskaber kan selvfølgelig forventes at blive afholdt.

Lasse Dons Møller, medindehaver af Den Røde Okse
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den uperfekte bagside

Annonce