Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Derfor bliver 2021 et godt år

Arkivfoto: Tue Sørensen
Spørger man esbjergenserne er der optimisme for tiden, der kommer. De tror på, at 2021 bliver et godt år.
Annonce

2020 var året, hvor verden fandt en ny måde, mens coronaen spredte sig. Bliver 2021 året, hvor coronaen slipper sit tag i verden? Vi har spurgt en række personligheder indenfor sportens verden, kulturlivet, politik og erhvervslivet. Hvorfor bliver 2021 et godt år? I dag får du svarene fra sportens verden.

Jeg håber at vaccinen får et gennembrud

Kevin Conboy, fodboldspiller i EfB. Foto: Niels Husted

Kevin Conboy, fodboldspiller for EfB: Derfor bliver 2021 et godt år ...

Først og fremmest håber jeg på, at vi rykker op i Superligaen til sommer. Personligt er det mit helt store mål for 2021, men hvis man kigger uden for fodboldbanen, så er det klart, at det næsten kun kan gå fremad i det nye år ud fra et samfundsmæssigt synspunkt. Covid-19 har fyldt stort set alt, så jeg håber på, at vaccinen imod virussen får et gennembrud og kan være medvirkende til, at vi som samfund kan komme tilbage til noget, der minder om en normal hverdag.

Marginalerne sender os i slutspillet

Kristian Kristensen, cheftræner for Ribe-Esbjerg HH. Foto: Photo-Andersen.dk

Kristian Kristensen, cheftræner for Ribe-Esberg HH: Derfor bliver 2021 et godt år ...

Det korte svar er, at vi får bugt med Covid 19-krisen. Det vil også være godt for sporten, hvis jeg skal tage de briller på. For så får vi tilskuerne tilbage i hallerne. For Ribe-Esbjerg bliver det de sidste marginaler, der gør, at vi kommer ind i slutspillet. I 2021 får vi desuden manifesteret os på en bæredygtig platform, der rækker endnu længere ud end 2021. Det bliver det første skridt i forhold til en strategisk tænkning. Vi har lagt en plan, som vi følger i stedet for kun at tænke et år frem ad gangen. Så 2021 bliver et skridt videre både sportsligt og strategisk.

2021 vil være håbets år

Rikke Poulsen, Team Esbjerg-målvogter. Foto: Niels Husted

Rikke Poulsen, målvogter for Team Esbjerg: Derfor bliver 2021 et godt år ...

2021 bliver et år med vaccine mod corona. Et år med forhåbentlig mere samvær, og en mere “normal” hverdag. En hverdag hvor vi igen kan være tæt på familie og venner.

Et år med god håndbold i Dokken, med glæde, smil og jublen fra publikum i en fyldt hal! Forhåbentligt et år med en DM-titel og gerne flere titler.

Mest af alt tror jeg, at 2021 vil være håbets år, et år hvor der vil være flere smil og større glæde.

Forhåbentlig bliver 2021 et år, hvor vi på et tidspunkt kan ånde lettet op og corona-pandemien kun vil være at finde i historiebøgerne.

Jeg ønsker alle et godt nytår.

Lys for enden af corona-tunellen

Jannik Christensen. Foto: Niels Husted

Jannik Christensen, isockeyspiller for Esbjerg Energy: Derfor bliver 2021 et godt år ...

2021 bliver et rigtigt godt år, for nu er der langt om længe lys for enden af corona-tunnelen. Vaccinen er allerede på vej ud i samfundet, og vi kan forhåbentlig inden alt for længe se frem til mere normale tilstande igen. Personligt ser jeg frem til, at vi allesammen igen kan samles og være sociale. Det er nu heller ingen hemmelighed, at vi i Esbjerg Energy glæder os utroligt meget til, at der igen kan komme folk i hallerne og skabe den atmosfære, som vi alle sammen elsker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Gå i klub på nettet

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Den ubesejrede

Annonce