Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Det bliver i familien

Stenhuggervej 23 huser både Birdieclub ved Michael Smedegaard i midten, elcykelforretningen eFuture ved Bjørn og Emil (Emil på billedet) Maigaard samt Connie's Broderi ved Connie Maigaard. Foto: Tue Sørensen
Virksomhederne Birdieclub, eFuture og Connie's Broderi residerer alle i bygningen på Stenhuggervej 23. Indehaverne af de tre forretninger har et helt særligt bånd.
Annonce

Familiehus: "Vi bli'r i familien" hed en populær amerikansk tv-serie i 90'erne, og på Stenhuggervej 23 i Esbjerg bliver det også i familien.

For nylig har Michael Smedegaard, som du kan læse om her på siden, åbnet Birdieclub, og med som forretningspartner i det store indendørs golfcenter har han sin svoger Bjørn Maigaard.


Det er da rigtig fedt, at vi alle kan drive hver vores forretning her.

Michael Smedegaard, indehaver af Birdieclub


Bjørn og hans søn Emil huserer også selv i huset, idet de driver elcykelforretningen eFuture, der sælger elcykler af den helt fede slags. Der er stort set alle former for cykler, som selv i modvind giver dig medvind på cykelstien, og selvom eFutures fokus primært er på elcykler, så kan man også finde mange andre cykelprodukter.

Annonce

Connie er også med

Lokalerne i nummer 23 på Stenhuggervej er som skrevet af den store slags, og derfor er der faktisk plads til endnu en virksomhed udover eFuture og Birdieclub. Det er Connie's Broderi, og den er såmænd ejet af Connie Maigaard, der er Michaels bedre halvdel og Bjørns søster.

Connie's Broderi tilbyder brodering på stort set alle tekstiler fra dåbskjoler, skjorter, sportstøj til jeans, arbejdstøj, kedeldragter, caps, tasker og hestedækkener.

Og skal din golf t-shirt eller cykeltasken til din nye cykeltaske broderes, ja så klarer Connie såmænd også det.

- Det er da rigtig fedt, at vi alle kan drive hver vores forretning her. Og når man nu er i familie sammen, så gør det jo også, at alle gerne hjælper hinanden, hvis der lige er behov for det, fortæller Michael Smedegaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce