Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Det Faglige Hus arbejder med nyt projekt

Det er flere år siden, at Det Faglige Hus købte den havnenære grund på Gl. Færgevej 4, hvor DHL har til huse. Foto: Google Street View

Byggeri: Det Faglige Hus barsler med et nyt byggeprojekt med familieboliger, seniorboliger og et friplejehjem. Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Byggeriet vil få beliggenhed i området mellem SuperBrugsen på Strandby Plads og Vesterhavsgade. Det er to år siden, at Det Faglige Hus købte den 4500 kvadratmeter store "DHL grund" og de tilhørende bygninger på Gl. Færgevej 4, og efter opkøbet af de to nabogrunde Nyhavnsgade 10 og 12 råder organisationen nu over 8241 kvm.

Inden længe vil man gå i gang med at få plangrundlaget på plads, og planen er at dele grunden op i tre med henholdsvis almene boliger, et friplejehjem og seniorboliger. Boligforeningen Ungdomsbos bestyrelse har besluttet at gå med i projektet, mens det er Danske Diakonhjem, som står bag planerne om at opføre endnu et friplejehjem med 40-60 pladser som supplement til de 60 plejehjemspladser, som er under opførelse i Storegade.

Annonce

rwe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kriminaliteten er faldende

Annonce