Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Diamant i 60 år: Fejret med ståkaffe og fire hold gæster

Fire hold gæster og tre gange ”Det er så yndigt...”. Tove og Peer Jakobsen blev fejret igennem på deres diamantbryllupsdag.

Annonce

Når man har været gift i 60 år, bliver det ikke en coronavirus, der stopper noget som helst og slet ikke en fejring af kærligheden. Og Peer og Tove Jakobsen på Blomsterparken blev fejret med stort F på deres diamantbryllupsdag den 28. maj. Hele fire gange.

Deres datter havde på grund af corona-situationen arrangeret, at gæsterne kom forskudt til udendørs morgensang og ståkaffe med hjemmelavet kringle og napoleonshatte fra Bilka. De første kom klokken 7, familie og naboer, og klokken 9 kom venner fra strikkeklub, Agterspejlet og cykelklubben og sang ”Det er så yndigt at følges ad” for anden gang for Tove og Peer den morgen. Klokken 10 kom ti personer, tidligere naboer, et par familiemedlemmer og gamle venner fra seminarietiden helt fra Holsted også til ståkaffe, kringle og napoleonshatte. Og klokken 17.30 mødtes fem familiemedlemmer en times tid på Christian IX til steaks og dessert.

Tove og Peer ville have samlet familien til spisning derhjemme på dagen og derefter tage alle 26 personer til Varde Sommerspil, men Fyrtøjet blev aflyst og udsat til den 2. juli 2021, så det gjorde Tove og Peer også, altså udsatte samling af familien og turen til Varde Sommerspil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce