Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Dimission på parkeringspladsen

Dimission per drive in.
Corona forpurrede den traditionelle fælles indendørs dimission, men så lavede VUC Vest da bare drive in.
Annonce

Sammen hver for sig fungerer okay i mange tilfælde, men det fungerer ikke ret godt i forbindelse med en dimission. Covid-19 forhindrede en helt almindelig afslutning for årets studenter, men på VUC Vest fik de en god idé. De lavede nemlig drive in-dimission på skolens parkeringsplads.

Undervisningsministeriet tillod i år kun klassevis fejring for ikke at samle for mange mennesker, så VUC Vest søgte om tilladelse til at afvikle drive in-arrangement på p-pladsen, så enkeltfagskursister, som ikke tilhører en specifik klasse og elever i risikogruppen også kunne deltage i fejring og hyldest af deres hf-studentereksamen.

Med gummihandsker blev der uddelt bobler og kransekagekonfekt til elever, familie og venner, som sad samlet i hver deres bil på parkeringspladsen, som underviserne på VUC Vest havde pyntet fra morgenstunden.


Aldrig er skoler blevet lukket ned fra den ene dag til den anden. Aldrig har hf’ere fået standpunktskarakterer. Alene det, gør jer til noget ganske særligt.

Vicerektor Frauke Siemer Jørgensen.


- Dette arrangement havde slet ikke været muligt uden de engagerede undervisere, der er her på VUC Vest. De har brugt de sidste to uger på at planlægge og forberede, fordi eleverne ovenpå nedlukning, eksamen og et utal af retningslinjer havde fortjent noget ekstra, siger vicerektor Frauke Siemer Jørgensen.

- Aldrig er skoler blevet lukket ned fra den ene dag til den anden. Aldrig har hf’ere fået standpunktskarakterer. Alene det, gør jer til noget ganske særligt. I blev tvunget til at forholde jer til og agere i et online medie, for at være i kontakt med jeres undervisere og klassekammerater, fortsætte jeres studier, terpe – samtidig med at livet derhjemme, i hvert fald nogens vedkommende, også forandrede sig, da hele det offentlige system i Danmark pludselig blev lukket ned, sagde vicerektor i sin tale til til hf-studenterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce